FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

VIDEO + FOTO // FCSB - CFR Cluj 1-1. Lupta se amână pentru ultimele 3 etape » Final nebun pe Arena Națională!

FOTO: Raed Krishan +21   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 22:49

FCSB și CFR Cluj au remizat, 1-1, și lupta pentru titlul Ligii 1 se va da în ultimele 3 etape.

Prima repriză a fost una încrâncenată, cu un număr record de faulturi: 23. Arbitrul Istvan Kovacs s-a achitat excelent de sarcini și a ținut în frâu nervii jucătorilor. Ocaziile de poartă au fost rare, cea mai importantă venind în minutul 24, după o combinație spectaculoasă între Man și Budescu. Tânărul atacant al celor de la FCSB a trimis mingea în plasa laterală a porții apărate de Arlauskis. 

CFR Cluj a încercat să speculeze fazele fixe, având o șansă bună în minutul 38. Vinicius a câștigat duelul aerian după un corner executat de Ciprian Deac, dar  a trimis la Țucudean, aflat în ofsaid.

Partea secundă a fost una mai animată. Nicolae Dică a mutat primul, i-a introdus pe Alibec și Teixeira în locul lui Gnohere și Budescu. Schimbarea inspirată a făcut-o însă Dan Petrescu: Mailat în locul lui Țucudean. O mutare la prima vedere de neînțeles. CFR trebuia să marcheze și tehnicianul scoatea principala gură de foc. "Bursucului" i-a ieșit. Tânărul adus de la Timișoara a pasat decisiv la golul superb marcat de Djokovic, apoi a mai avut o serie de incursiuni excelente.

Dică a improvizat. A trimis oamenii înalți în preajma careului advers. O greșeală la mijlocul terenului făcută de Deac, mână moartă astăzi, a fost suficientă. Planici a trimis necruțător, cu sânge rece, peste Arlauskis, repetând obsesiv același tipar al meciurilor directe.

clasament

ETAPA A 7-A

Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1
luni, 20:45 Astra - Iași

Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
luni, 18:00 Sepsi - Dinamo

fcsbFCSB - cfr  CFR Cluj 1-1
Au marcat: Planici '90+1/ Djokovic '76

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Alibec, Morais, Fl. Coman, Ov. Popescu, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Djokovici, Culio - Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, A. Mureșan, Luchin, M. Bordeianu, Al. Ioniță, Costache, Mailat
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Valentin Avram (București) / Rezervă: Cătălin Popa (Pitești) / Observator: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)

min. 90+6: Istavan Kovacs fluieră finalul partidei!

min. 90+3: Deac, omul care a pierdut mingea la golul steliștilor, este înlocuit cu fostul dinamovist, Costache.

min. 90+1: GOOOOOOOOOOL Planici! Fundașul central al celor de la FCSB reia din alunecare, peste Arlauskis. Scenariul precedentelor înfruntări directe se repetă.

min. 90: Cristi Manea întârzie repunerea mingii în joc și vede cartonașul galben. Au fost arătate 6 minute de prelungire.

min. 88: Gazdele se năpustesc asupra lui Istvan Kovacs cerând penalty la un posibil henț în careu.

min. 84: "Feroviarii cap pe capete!" Hoban este scos de pe teren cu mașina medicilor. Mureșan îi va lua locul, semn că Dan petrescu betonează defensiva înaintea ultimelor minute. 

min. 76: GOOOOOOL SENZAȚIONAL marcat de Djokovic! Mijlocașul sârb trimite un șut-bombă de la 18 metri, fără speranțe pentru Bălgrădean. 

min. 73: Dan Petrescu umblă la registrul tactic. Sebastian Mailat intră în locul lui George Țucudean. Omrani trece vârf de lance.

min. 70: Omrani și Benzar văd cartonașul galben. Banca gazdelor se aprinde după această decizie. Dică e la un pas să intre pe teren, unde e așteptat Camora, la fel de pornit. Centralul întâlnirii calmează spiritele. 

min. 68: Budescu este vizibil nemulțumit de hotărârea lui Dică. "Dirijorul" celor de la FCSB este înlocuit cu Teixeira. Fanii îi domolesc ieșirea prin aplauze îndelungate. 

min. 66: Valerică Găman reia cu capul de la 11 metri. Mingea trimisă cu boltă cade pe plasa porții lui Arlauskis. 

min. 61: Budescu execută puternic lovitura liberă. Hoban este doborât, iar Kovacs întrerupe partida pentru câteva momente.

min. 59: Lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Vinicius îl doboară pe Florin Tănase și iscă un conflict între jucătorii celor două combatante. Carambolul a pornit de la reproșurile lui Culio la adresa decarului stelist.

min. 57: Dică este primul care mută. Denis Alibec intră în locul lui Harlem Gnohere!

min. 56: Omrani rămâne pe gazon după un duel cu Lucian Filip. Medicii intervin alert și francezul va reveni în joc.

min. 55: George Țucudean ratează cea mai mare ocazie a celor de la CFR Cluj. Trimite cu umărul puțin peste poarta lui Bălgrădean.

min. 53: Deac se resimte după un duel cu Pintilii. CFR Cluj echilibrează partida. Camora îl păcălește pe Planici și centrează puternic în fața porții. Clujenii beneficiază de un corner.

min. 49: FCSB preia initiațiva partidei și plimbă mingea steril la mijlocul terenului.

min. 47: Benzar îl păcălește pe Culio și obține o lovitură liberă prin apropierea colțului terenului. Arlauskis respinge greu mingea centrată de Budescu.

A început repriza secundă!

Vezi și:

min. 45: Istvan Kovacs fluieră finalul primei reprize fără vreo secundă de întârziere.

min. 38: Denis Alibec este trimis la încălzire de Nicolae Dică. În partea cealaltă a terenului, CFR obține o lovitură de la colț. Deac este atacat cu steaguri și hârtii de fani. 

min. 35: Mihai Pintilii este primul fotbalist avertizat din tabăra gazdelor. "Distrugătorul" celor de la FCSB are o intrare cu talpa sus asupra lui Deac. 

min. 32: Deac stârnește amuzamentul celor prezenți pe Arena Națională. Decarul celor de la CFR încearcă să devieze cu câlcâiul, dar nu nimerește mingea :) 

min. 29: Pintilii trimite un șut de la 18 metri. Mingea îl atinge pe Hoban și se scurge în afara terenului. Tușierul dictează doar aut de poartă.

min. 24: Prima ocazie importantă a meciului. Budescu deviază spectaculos cu câlcâiul pentru Man, care trimite puțin pe lângă poarta apărată de Arlauskis.

min. 21: Budescu execută periculos o lovitură liberă din lateral. Vinicius se înalță, domină spațiul aerian din preajma porții clujene, și respinge fără probleme.

min. 19: Ritmul partidei nu este unul tocmai fluent. Partida este întreruptă des din cauza faulturilor, nu mai puțin de 14 la număr până în acest moment.

min. 16: Vinicius vede primul cartonaș galben, după ce îl lovește fără minge pe Mihai Pintilii. Clujenii protestează acerb.

min. 14: Filip îl șterge cu talpa pe Țucudean. Vârful clujenilor țipă de durere, iar Kovacs acționează promt: lovitură liberă de la 40 de metri pentru CFR. Djokovic trimite în zid.

min. 11: Gnohere câștigă un duel fizic cu Boli. Kovacs dictează lovitură liberă pentru FCSB. Centrarea este respinsă ușor.

min. 8: Țucudean îl doboară pe Mihai Pintilii. Antrenorul feroviarilor "protestează" din nou.

min. 6: Căpitanul clujenilor, Camora, trimite pe lângă poartă dintr-o poziție excelentă.

min. 4: Prima decizie care îl nemulțumește pe Dan Petrescu. Istvan Kovacs dă fault în atac la o intrare asupra lui Romario Benzar.

min. 3: Florin Tănase pătrunde cutezător, dar trage slab, de la marginea careului de 16 metri. CFR va repune mingea printr-un out de poartă.

min. 1: Meciul începe tare. Omrani este doborât de colegul său, Cristi Manea. Este nevoie de intervenția staff-ului medical.

A început partida! FCSB are lovitura de start.

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (345)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Aprilie 2018, 20:39
Postat de nnapocarepublic pe 29 Aprilie 2018, 20:35

***

important e FARA HULIGANI

rjka
rjka  •  30 Aprilie 2018, 12:42

Important e ca Steaua înseamnă CSA , fc fcsb = sporting bucuresti , peluza gigi becali și-a făcut datoria și a afișat o coregrafie aflată de câini și sponsorizată de piperan samantari au fost prezenți cancanul după meci și el prezent un meci de liga 3 și cam atât nea gigi urcate pe Maybach .

709805892481020
Eugén Jenő Incze  •  30 Aprilie 2018, 09:44

Sa vázut de la distanta ca fundasii de la CFR, 3 la numár, s-au oprit la faza golului marcat de FCSB. Si se zice ca nu e aranjat......

Vezi toate comentariile (345)
Comentează