FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu reacționează după ce a fost înjurat de Cornel Dinu: „Nimeni nu m-a jignit așa! Dacă nu-mi cere scuze, nu-l mai salut”

Gigi Mulțescu
Gigi Mulțescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 18:55

Gigi Mulțescu (68 de ani), fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre conflictul iscat de Cornel Dinu și a declarat că se simte mâhnit de ce i s-a întâmplat

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

„Mi-a fost antrenor, sigur, mai scăpa câte o înjurătură. Dar încurajatoare. Sunt foarte supărat și surprins că s-a ajuns aici. Cornel este o fire mai impulsivă, dar nu e normal ce a făcut. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu înțeleg! Nu are nicio logică. Nu m-a jignit nimeni așa niciodată!

Toți îl știam pe Cornel că mai scăpa câte o înjurătură, dar înțelegeam. Erau meciuri, era tensiune. Dacă îmi cere scuze, îl salut. Oricine poate să greșească și să recunoască. Dacă nu face asta, nu-l mai salut. E prea mult! A mai fost și episodul în care spunea de aranjamentele lui Dinamo, în care toți am fost loviți. Acum e vorba de o jignire”, a declarat Gigi Mulțescu la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO. Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
Cornel Dinu, într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de Facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ioan Andone, prima reacție după înjurăturile vulgare ale lui Cornel Dinu: „Eu n-am fost la băutură cu el. E ceva... Doamne, ferește!”

Cornel Dinu, prima reacție după derapajul la adresa foștilor dinamoviști: „Nu-i de acceptat cum i-am blagoslovit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  22 Mai 2020, 23:03

Dinu prostanacu

2036290743290484
Ion Marin  •  22 Mai 2020, 20:36

NeaCornel!Nea Cornel, se rascolesc in groapa, nea NAE , nea ANGELO si Traian Ionescu.Ba omule , tu faci mult rau lui Dinamo prin comportamentul tau de de copil infantil.TREZETE TE , TATA , DINAMO , e in colaps si tu ce faci , esti GHITA CONTRA.Ti ai dat cu parerea de om necunoscator si ai fost vehement impotriva faptului ca suporterii vor sa aduca bani la echipa , le ai bagat la unii in cap care NU STIAU si credeau in tine ca nu se poate.Se poate ba BOOULE!Se poate ca suporterii sa dea bani la club sunt banii lor si pot ajuta clubul, dar voi aia care habar n aveti prin parerile voastre de doi bani faceti mult rau acestui club , care a trait prin spiritul si performantele lui .In loc sa i incurajezi pe suporteri si sa le spui ca ei sunt singura SANSA A LUI DINAMO.*** , TU CE FACI ? JIGNESTI MARII JUCATORI .CARE S AU SACRIFICAT SI AU ADUS GLORIE ACESTUI CLUB?CERE LE PUBLIC SCUZE *** CARE ESTI VORBA LUI BECALI, SAU VANGHELIE.In loc sa i chemi la tine PE SUPORTERI , sa le spui sa si creEze un sait prin care toti doritorii care vor sa ajute Dinamo , sa poata da bani PRIN TELEFON PRIN S.M.S , tu te pui de a doualea si jigensti.Am crezut ca e o onareca team cunoscut ,dar imi pare rau ca am dat mana cu un asemevea om.Spune i lui Moraru ,lui Gica Multescu si lui ANDO , CARE PENTRU DINAMO sunt simboluri si merita statui in Stefan cel Mare , ca ai fost beat ,dar nu ai scuze , *** CARE ESTI , pentru mine esti un nimic.Te ai vandut Stelei pentru un pahar de vin.sI CU CINE AI BAUT BA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează