FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Ioan Andone, prima reacție după înjurăturile vulgare ale lui Cornel Dinu: „Eu n-am fost la băutură cu el. E ceva... Doamne, ferește!”

Ioan Andone reacționează după derapajul lui Cornel Dinu
Ioan Andone reacționează după derapajul lui Cornel Dinu

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 10:37

Ioan Andone (60 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro, după jignirile neverosimile pe care „Fălcosul” le-a primit din partea lui Cornel Dinu (71 de ani).

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

„A fost antrenorul meu, păcat. Dar n-are niciun rost să vorbesc. Nu vreau să intru în polemici cu nea Cornel. E treaba lui cum vorbește și tot ce face. Ce aș putea să comentez? Îl cunosc foarte bine pe nea Cornel, l-am avut antrenor. Aș vrea să-i răspund, poate aș avea dreptul, dar nu cred că ar avea rost. E ceva...Doamne, ferește! O să vorbesc cu el în privat. 

Eu l-am sunat înainte de cu afacerea cu spaniolii, i-am spus că vor să negocieze. Erau planuri cu el, voiau să-i propună să fie membru în Consiliul de Administrație. Dar eu n-am nicio treabă. 

Eu n-am vrut să cumpăr Dinamo, n-am fost la băutură cu el, n-am fost să beau cu el. L-am avut antrenor, n-am ce să comentez mai mult ”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
- Cornel Dinu într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac devastator către investitorii spanioli: „Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă și flutură sume fără dovezi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
502267109935071
Marian Deacu  •  23 Mai 2020, 07:49

dinu cornel are impresia ca,cu el a inceput fotbalul pe planeta pamant si cu el se termina !!! Ca om toata viata a fost asa,iar ca fotbalist a fost unul bun pentru Romania.Putea sa joace bine numai fundas central la marcaj,bineanteles ca avea un joc dur si murdar,ca mijlocaj la inchidere era slab fata de multi altii,dar avea avantajul ca era de la Dinamo.El toata viata a fost un om frustrat,pe langa ce-a facut acum el a avut o ura mare si fata de Lucescu deoarece acesta avea rezultate f bune ca antrenor fata de el si sa si realizaze pe plan international.Daca stai sa te gandesti el nu poate intra in primii cinci fundasi centrali ,ai Romaniei.Cred ca acestia sunt Sames,Sandu Gabriel,Chivu,Prodan,Mihali,Tilihoi,Andone si altii.Sa nu mai spun de alti fundasi centrali care jucau altceva si care erau peste dinu ca valoare....Belodedici,Stefanescu,Boc,Lupescu,Gica Popescu etc.Sa nu spun cu pacat dar am impresia ca era si trompetist,adica turnator(turna tot din vestiar) Cam asta e dinu cornel care n-are mama,n-are tata,si mai ales prieteni !

creeperno
creeperno  •  22 Mai 2020, 22:32

Ce facui cornele

1368613553215116
Dan Gherman  •  22 Mai 2020, 21:09

mai bine se apuca sa povesteasca cum e cu moartea lui Alban, cu banii disparuti si altele asemenea......!si da, intotdeauna a fost un frustrat, invidios pe succesul altora, incapabil sa isi gestioneze corect emotiile! faptul ca da din gura si ca are o anumita cultura nu inseamna ca il absolvade rstul de vicii/ probleme ce le are...! poate a luat-o razna.... daca ne gandim si la faptul ca a aruncat cu noroi in performantele echipei Dinamo! eu sunt stelist, recunosc ...dar nu ma pot bucura ca un fost dinamovist face astfel de afirmatii! si, repet. cum e cu Alban????

Vezi toate comentariile (30)
Comentează