FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DACIA MIOVENI

Gigi Neţoiu: "Campionatul se joacă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Aflat în studioul emisiunii recursul Etapei, pe Antena 2, finanţatorul Daciei Mioveni, Gigi Neţoiu, a comentat înfrîngerea liderului acasă.

"S-a văzut ca CFR ul nu joacă ce a jucat în tur. Nimeni nu trebuie să se pronunţe că s-a terminat campionatul pentru că mai e de jucat. Şi Steaua şi CFR vor mai pierde puncte, eu sînt convins de acest lucru. La subsolul clasamentului sînt patru cinci echipe care se bat la retrogradare, deci campionatul se joacă", a spus Neţoiu la Recursul Etapei, pe Antena 2.


"Pentru mine, eşecul liderului acasă n-a fost o surpriză. Am urmărit CFR ul şi este departe de ceea ce a fost în tur. De cînd a venit Neagoe, Pandurii este o altă echipă. Astăzi au avut şi norocul necesar în unele faze, dar joacă şi foarte bine", a spus şi directorul executiv al FRF, Ionuţ Lupescu, aflat şi el în platou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  06 Aprilie 2008, 23:42

am inteles domn comandant ca se joaca,dar nu am inteles DE CE SE MAI JOACA? *oare ce blaturi mai sint de facut la periferia clasamentului?ceahlaul,uta si u cluj nu umbla cu euro,la farul sint bani,dar BOUsinceanu este mai zgircit decit savarina ala de la rapid,iar steluta nici ei nu stiu ce vor!dacia,este probabil de vinzare,daca tu devii actionar in groapa...asa ca prea multe nu prea sint de facut in liga lui mitica. hai farul! *din 1970 (aruncati colacul de salvare).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează