FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, suspendă-te singur! Patronul FCSB s-a păcălit în cele mai multe cazuri: 6 greșeli GRAVE!

Articol de , - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 10:21

Dică n-are voie să ia decizii pe care le ia un antrenor obișnuit, lui Mihai Stoica îi e interzis să aleagă jucători care să fie achiziționați. Nicio funcție nu mai e ceea ce pare la FCSB, antrenorul și directorul sportiv au devenit elemente de decor în clubul în care Becali hotărăște absolut tot ce contează.

Chiar s-au păcălit cu Golofca

Pentru "arestarea" puterii în privința transferurilor, patronul a avut și un argument concret: "Dacă-i las pe MM și pe Dică să stabilească achizițiile, mă trezesc iar cu Golofca și cu Robert Grecu".

Gigi a constatat că angajații lui aleg jucători slabi, așa că le-a suspendat atribuțiile, nu i-a înlocuit cu un tehnician și cu un director sportiv mai buni. Cât de grav au greșit totuși Mihai Stoica și Dică?

MM l-a sfătuit pe Becali să-l aducă pe Golofca, de la Botoșani, înaintea partidei cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Champions League al sezonului trecut. "Dar nu i-am spus eu să plătească 400.000 de euro pe el!", se apără Stoica. Strategia pe care și-o făcuseră MM și Dică suna, într-adevăr, exagerat de optimist:

"Ne gândeam că e un fotbalist bun pe contraatac Golofca și că am putea-o surprinde pe Sporting cu el". Portughezii au câștigat cu 5-1 la București și s-au calificat ei în grupe, nu i-a surprins cu nimic apariția lui Golofca.

A "ars" un milion doar cu Alibec

Pe Robert Grecu, Dică l-a adus de la Viitorul imediat după ce a fost numit "principal" al FCSB. Îl avusese pe Grecu împrumutat la FC Argeș, cu care Nicolae promovase din Liga a 3-a în Liga a 2-a.

Robert n-a fost la fel de bun la Steaua cum păruse în "C", la Pitești. "Dar l-am luat când nu aveam suficiente variante pentru acoperirea locului de jucător sub 21 de ani", a explicat antrenorul.

Grecu a costat 30.000 de euro, o sumă pe care Becali i-o plătea lui Alibec în șase săptămâni.

Alibec, care a mai costat și două milioane de euro la achiziționarea de la Astra și a fost dat înapoi cu un milion. O pierdere mult mai mare decât au cauzat MM și Dică în cazurile Golofca și Grecu. Și nu e singura alegere proastă a patronului, doar că el nu suportă nicio evaluare, rămâne singurul îndreptățit să facă scouting. z

Alte "țepe" pe care Gigi și le-a dat singur:

Mihai Costea
- Cumpărat de la FC U Craiova cu 1.400.000 de euro, a fost cedat gratis după ce patronul s-a convins că "Nilă" chiar nu putea să progreseze. Comportamentul scandalos din afara terenului a avut un rol, l-a lămurit pe Gigi să renunțe la Costea cel mic.423014 agerpres 5717147

De Amorim
- 700.000 de euro a costat extrema care marca două goluri pe an în medie la Astra. Sud-americanul nici nu era titular de bază la Giurgiu, dar asta n-a contat pentru Becali. Amorim nu mai joacă nicăieri în momentul de față, FCSB n-a recuperat nimic de pe urma investiției proaste a patronului.
754479 rkx9488

Gabi Iancu
- Hagi i-a pus eticheta "noul Raul" și Becali a plătit un milion de euro. Atacantul a plecat gratis, pentru că nu a confirmat nici măcar ca un fotbalist foarte bun din campionatul românesc. Tocmai a semnat cu Voluntari, unde mai caută o dată să-și restarteze cariera.
iancu

Tade
- O jumătate de milion de euro a achitat FCSB pentru francezul care fusese golgeterul campionatului la CFR. La Cluj dăduse 18 goluri într-un sezon, la București a marcat doar 4 goluri într-un an și a fost pus pe liber. Alți bani consumați aiurea.
690702 gregory tade

Muniru
- Alți 500.000 de euro transferați la Cluj, ca și în cazul lui Tade. Ghanezul n-a jucat atât de slab ca atacantul francez, însă Becali l-a dat afară și pe el după un incident cu Florin Tănase. Patronul a aflat că Muniru l-a lovit în timpul unui antrenament pe Tănase, unul dintre favoriții săi, și l-a sacrificat pe african.
669967 muniru

Nikolici
- Un milion de euro, cât Tade și Muniru la un loc, a costat muntenegreanul cumpărat de la Poli Timișoara. Bănățenii îl aduseseră gratis din Belgia și i l-au vândut după un an lui Becali pe un preț foarte mare. După 7 goluri în 48 de meciuri și episoade în care alcoolul i-a încurcat cariera, Nikolici a fost dat afară. De curând, s-a păcălit și Sepsi cu el, l-a adus și l-a pus repede pe liber. Covăsnenii măcar îl luaseră gratis, nu pe un milion.
835154 cp 8137 stefan nikolici suparare steaua expresie mana la cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
loko1
loko1  •  24 Octombrie 2018, 22:43

Banii ***,*** ***!Banul câștigat fără muncă se evaporă ușor.Nu moare de foame ,are oi face lapte,caș și brânză,la nevoie și *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  24 Octombrie 2018, 16:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Octombrie 2018, 13:55

Campania de 'evaluare' a antrenorului-patron Gheorghe B. a inceput de cateva zile la aceasta gazeta. Nu-i rau. Cand va intelege si R. Naum sa-l lase pe Ghita B. in cojocul lui...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează