FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, gata să bată recordul în Liga 1! Anunțul făcut de vărul Giovanni: „10-12 milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 07:16

Giovanni Becali a vorbit despre extrema Florinel Coman (22 de ani) jucător care are mai șanse să plece de la FCSB în această vară și pe care Gigi Becali sper să obțină o sumă impresionantă.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului. 
  • Este cotat la 5,4 milioane de euro. 
  • În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

Fostul agent a vorbit despre ofertele care au fost pentru internaționalul român, cea mai recentă de la Orlando City, care era gata să pună pe masă 7 milioane de euro, și crede că FCSB poate stabili un record din vânzarea lui Coman.

„Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea care face oferte se învârte acum în jurul a 7 sau 8 milioane de euro! Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte mică în comparație cu ce a vrut FCSB.

Pentru mine, valoarea lui Florinel Coman, în acest moment, este de 10-12 milioane de euro. Florin Tănase poate fi vândut, cred, cu 4 milioane. Florinel Coman e vârf de lance, dar mai sunt și Tănase și Vînă”, a declarat Ioan Becali la ProTV.

VIDEO. Imagini de la antrenamentele FCSB

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală 

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dennis Man și Florinel Coman speră într-o minune! Becali cere cel puțin 25 de milioane pe ei

Gigi Becali anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Nu mai fac asta, gata!” » Cine l-a inspirat pe conducătorul roș-albaștrilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
952030968311337
Pavel Danut  •  31 Mai 2020, 15:39

Mai taie din ele dă-le *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  31 Mai 2020, 14:12
Postat de fcsbist_din_2003 pe 31 Mai 2020, 10:09

A bagat crap viu la Metro !!

A bagat fasole cu ciolan la cazarma...

breitner
breitner  •  31 Mai 2020, 12:15

Cine e prost sa dea 10 milioane de euro pe oricare fcsbist cand (de exemplu) Alphoso Davis (Bayen Munchen) a costat 12 milioane?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează