FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Transferul lui Chipciu la Craiova, în linie dreaptă » De cine depinde mutarea iernii în Liga 1

Alex Chipciu
Foto: Imago
Alex Chipciu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 11:51 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 13:13

Giovanni Becali (69 de ani), impresar de jucători, a vorbit despre șansele de reușită ale transferului lui Alex Chipicu (32) de la CFR Cluj la Universitatea Craiova.

Alex Chipciu ar putea fi protagonistul transferului iernii în Liga 1, mijlocașul fiind aproape de Universitatea Craiova.

Despărțire după mai puțin de 3 luni! Panduru pleacă de la CSU Craiova
CSU CRAIOVA
Despărțire după mai puțin de 3 luni! Panduru pleacă de la CSU Craiova

Giovanni a dezvăluit că sunt șanse mari ca transferul să se perfecteze în condițiile în care Marian Copilu, bun prieten cu Chipciu, va merge și el în „Bănie”. Acesta a lăsat să se înțeleagă că mijlocașul ar urma să fie împrumutat și că salariul său ar fi suportat de ambele formații.

Giovanni Becali: „Chipciu va merge la Craiova”

„Da, e adevărat, Chipciu va ajunge la Craiova. Mai ales că Marian Copilu merge la Craiova. Ei sunt foarte buni prieteni, Chipicu nu mergea la Cluj dacă nu era Copilu acolo, poate era în Turcia. Sunt foarte buni buni. 

Cred că se face transferul numai că trebuie să împartă câștigul în două: între CFR și Craiova pentru că salariul lui este unul mare. Chipciu câștigă cel mai bine din fotbalul românesc, la fel ca Florin Tănase”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal” pe Digi Sport.

Craiova și-a stabilit țintele pentru perioada de transferuri

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei, a vorbit despre țintele Craiovei în această perioadă de mercato

„Vorbeam cu colegii mei din staff, cu jucătorii, care sunt și ei tot colegii mei, ca dacă ar fi să iau de la alte echipe post pe post, nu aș schimba mai mult de 1, maxim 2, dar și aceia pentru spectacol. Dar în rest nu aș schimba. 

Ne uităm după un fundaș central, după un winger (n.r. - extremă) care să joace pe ambele părți. Avem ținte, nu sunt cele vehiculate de presă, nici măcar una, dar să sperăm că putem să le finalizăm”, spunea Rotaru la Sport Total FM.

VIDEO Ce s-a întâmplat cu CS Universitatea Craiova pe final de an și promisiunea lui Ivan pentru 2022

Citește alte știri din Liga 1:

Dezvăluirile fotbalistului dat afară de Petrescu: „M-a sunat să spună că a făcut o greșeală, dar pentru mine totul s-a terminat”

Ce se întâmplă cu Deian Sorescu » Ultimele detalii despre plecarea de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2022, 22:18
Postat de dora pe 16 Ianuarie 2022, 14:47

Sa fim sinceri, nu da Craiova salariu de 30.000 euro lunar lui Chipciu, atat cat primeste acesta la Cluj !

Am înțeles ca vor suporta jumate, jumate salariul deoarece Craiova nu își permite salariu de 35.000 pe luna. Condiția e sa nu joace cu CFR și sa tragă la.meciurile cu Fcsb din Play Off.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  16 Ianuarie 2022, 15:25
Postat de albalbastru72 pe 16 Ianuarie 2022, 14:36

Este un fel de a spune,de a arata ca ai in spate o echipa,nu stiu cum e in Romania si cum suna in romana,dar cel putin peste ocean asta este exprimarea corecta si actuala a oricarui boss.

ce sa stie gigelius de spirit de echipa si de aprecierea adusa angajatilor sai,el stie doar de relatia patron-supus ca la fcsbeaua cu care tine.

dora
dora  •  16 Ianuarie 2022, 14:47

Sa fim sinceri, nu da Craiova salariu de 30.000 euro lunar lui Chipciu, atat cat primeste acesta la Cluj !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează