FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere nu se mai gândește la Liga 1: "Dinamo e un capitol închis pentru mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 12:56

Harlem Gnohere (28 de ani) continuă să fie foarte supărat pe șefii din Ștefan cel Mare și spune că nu se mai gândește decât la plecarea din România, iar o eventuală revenire la echipa mare a lui Dinamo, după ce a fost trimis la formația secundă, ar fi pentru a avea șanse mai mari de a pleca la o echipă bună.

"Totul este ok, mai puțin ceea ce s-a întâmplat ieri (n.r. când a fost trimis la echipa a doua). Dar eu sunt în regulă, nu îmi rămâne decât să muncesc din greu pentru a încerca să revin la prima echipă. Nu credeam că se va ajunge aici.

Totul se întâmplă din cauză că nu am semnat prelungirea contractului. Dar am vrut să văd ce se întâmplă, ce ofertă îmi vor face, și am decis să nu continui pentru că sunt lucruri greu de acceptat. Dinamo este un club pe care l-am apreciat chiar din momentul în care am venit aici, care m-a ajutat să vin în România, dar acum ar trebui să mă înțeleagă și pe mine și dacă nu semnez contractul să nu mă trimită la echipa a doua. Este prima dată când mi se întâmplă așa ceva de când joc fotbal.

Adevărul este că nu cădem de acord asupra salariului. Au avut ocazia să mă transfere. Așa cum unii jucători au primit șansa de a pleca, precum Anton sau Mevlja la cluburi importante din Spania și din Rusia, puteau să mă înțeleagă și pe mine. Am 28 de ani, vreau să am șansa să evoluez într-un campionat precum cel al Spaniei.

Nu există nicio șansă să semnez prelungirea contractului, indiferent de ce s-ar întâmpla, pentru mine Dinamo este un capitol încheiat. Nu mă gândesc decât să plec din România ca să pot juca fotbal liniștit. Și famjlia mea a avut de suferit pentru că s-au întâmplat anumite lucruri", a spus Gnohere la Dolcesport.

GSP.ro a anunțat ieri în exclusivitate că Harlem Gnohere a avut o ședință cu Ionuț Negoiță, iar patronul a decis să-l trimită la echipa secundă pe jucător.

Citește și: Gnohere, trimis la "relaxare psihică" de oficialii dinamoviști: "Presiunea mediatică a fost foarte mare" » Ce discuții au mai avut loc între părți

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (92)
luputu
luputu  •  15 Septembrie 2016, 20:59

Sa plece.Asa o sa aiba sanse si Popa nu o sa jucam cu o mana moarta 50-60 minute.

1583968508554190
Marian Rotaru  •  15 Septembrie 2016, 19:53

STITI DE CE DOMNULE ***, PENTRU CA ESTI JUCATORUL ACELEI *** CARE SE CHEAMA STRAMBUL, ADICA REDNIC, SI AL FIICEI SALE LUANA. VOI CEI CARE SUNTETI ADUSI DE REDNIC ATI PRIMIT ORDIN SA-L SABOTATI PE IOAN ANDONE. A SE VEDEA JOCUL LUI GUNOIERE SI MAI NOU AL LUI PALICI, CARE DE CAND A VENIT ANDONE NU MAI JOACA NIMIC. OARE ESTE O INTAMPLARE? NU CRED!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  15 Septembrie 2016, 19:06

De Gnohere asta nu auzise nimeni pana sa vina la Dinamo, adică pe la 27 de ani, iar acum e supărat ca nu e tratat ca o vedeta? Au revoir grand cochon!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează
Close