FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Peluza Sud '97 nu dă înapoi: „Decât să mai fie Mititelu patron, mai bine se desființează echipa!” » Singura cale de împăcare: „Să dispară CSU!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 12:31 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 13:06

Andrei „Gogoașă” Preda, liderul Peluzei Sud 1997, facțiunea dură a suporterilor FCU Craiova, spune că „decât să mai fie Mititelu patron la Craiova, mai bine se desființează echipa”. 

Duminică, sub presiunea și amenințările fanilor, nemulțumiți de rezultatele echipei, Adrian Mititelu jr. a transmis că familia sa a decis să renunțe la club

Mulțumiți de anunțul juniorului, ultrașii, prin vocea liderului Andrei Preda, se declară încrezători că va apărea cineva care să cumpere echipa. În caz contrar, acesta spune că mai bine s-ar desființa echipa, sau ar juca în ligile inferioare.

Adrian Mititelu jr. susține că a sponsorizat galeria FCU în ultimii ani, Peluza Sud 1997 răspunde dur: „Să se bucure familia ta de câți bani ne-ai oferit tu!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu jr. susține că a sponsorizat galeria FCU în ultimii ani, Peluza Sud 1997 răspunde dur: „Să se bucure familia ta de câți bani ne-ai oferit tu!”

Liderul Peluzei Sud 1997 e vehement: „Nu mai vrem fotbal la Craiova cu Adrian Mititelu patron”

„Mititelu jr. probabil a fost supărat după comunicatul dat de Peluza Sud, spune că de 16 ani e un blestem pe capul familiei cu această echipă. OK, dacă este un blestem, atunci să lase echipa și cu asta basta!

Sunt foarte mulți oameni de afaceri din Craiova și în țară care iubesc Universitatea Craiova și cu siguranță se vor implica în acest proiect, dacă Adrian Mititelu va scoate echipa la vânzare. Dacă nu, mergem înapoi în Liga 4, Liga 3, Liga 2, unde vom putea merge, și cu asta basta. Noi oricum suntem chinuiți de ani de zile, de când Mititelu a preluat această echipă. Dacă alta variantă nu avem...

Decât să mai fie patron la Craiova, mai bine se desființează echipa. Rămânem fără fotbal, și cu asta basta. Nu mai vrem fotbal la Craiova cu Adrian Mititelu patron”, a spus „Gogoașă” la Pro X. 

Andrei Preda: „Singura cale de împăcare cu patronul, să dispară CSU”

„De când a venit la echipă, din 2005, nu am avut nicio bucurie în afară de două meciuri câștigate, 2-0 cu Dinamo, când a dat Costea foarfecă, și cu CFR Cluj, 4-1. În rest, din 2005 până atunci ne-am bucurat de ce, două promovări? 

În toți acești ani am suferit! Asta a fost bucuria noastră, ca suporteri, în rest am avut dezafilieri, faliment, Liga 4, altă echipă formată în Craiova. Din cauza cui?”, a adăugat Preda, care spune că există o singură cale prin care să se împace cu patronul, aceea ca rivala FCU din oraș, CSU Craiova, să dispară: 

„La noi nu există cale de împăcare cu patronul echipei până nu dispare cealaltă echipă din oraș. Poate să câștige și 5 campionate. Noi, suporterii, am fost dezbinați. Dacă va fi o împăcare între noi și patronul Universității Craiova, timpul va decide”. 

Nu acceptăm fuziunea niciodată (n.r. - cu CSU), decât așa mai bine renunțăm la acest fenomen. Nu vom merge niciodată la altă echipă. Noi am mers după această echipă și în Liga 4, a treia...

Într-adevăr, (Mititelu) a băgat bani, nu a spus nimeni că nu, dar uitați pe ce loc suntem. Înseamnă că este o problemă, dacă bagi atâtea milioane de euro și noi avem atâtea puncte. De râsul lumii! Pe cine să contestăm? Președintele, pe Trică? Au luat numai jucători liberi de contract! Nu sunt oameni profesioniști la club, să angajeze profesioniști. Noi ne dorim să avem performanțe, să jucăm în cupele europene, dar ne batem la retrogradare.

- Andrei „Gogoașă” Preda, liderul Peluzei Sud 1997 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Alternativa la VAR propusă de Mihai Stoica l-a iritat pe Cristi Balaj: „Sunt dezamăgit, venim și lansăm fumigene”

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
albalbastru72
albalbastru72  •  09 Decembrie 2021, 01:50

De bun simt pentru Mititelu ar fi sa retraga echipa.Oamenii cu bani din Craiova dispusi sa investesca in fotbal sint in tratative de a prelua Clinceniul.

legio.sud
legio.sud  •  07 Decembrie 2021, 07:06
Postat de Roland Roland pe 06 Decembrie 2021, 15:40

Ce treaba are Peluza Sus cu Universitatea Craiova? De ce sa se desfiinteze?)))))))Sa-si vada de echipa lor...FC Mititelu. CS Universitatea Craiova este altceva,nu are nici o rivalitate cu nimeni.Nici un suporter al Universitatii Craiova nu are nici o tresarire ca se va desfiinta FC Mititelu.Cred ca oamenii de afaceri vor da navala sa cumpere...nimic,si asta pe bani multi.))))))))

D-lor dar cine este ,gogoașa ‘ asta ? Știe el cum trebuie sa fie binele in Craiova

tivireli
tivireli  •  06 Decembrie 2021, 21:12
Postat de Nanu Daniel pe 06 Decembrie 2021, 18:10

Ei ? Cine sunt Ei ? Iluminati ? Alti masoni ? :) Bre, Mel Gibson juca in Teoria Conspiratiei la marea arta tu insa esti un artist lasat in urma de caruta cu coviltir. :)

Ha, ha, ha!????

Vezi toate comentariile (43)
Comentează