FOTBAL  »  Superliga  »  ATACURILE LUI GIGI

"Goian se crede mare fotbalist!"

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Gigi Becali a fost invitatul lui Radu Moraru, la emisiunea "Naşul", de pe B1 TV. Finanţatorul Stelei a garantat că Marius Lăcătuş va rămîne antrenorul echipei pînă în vară, dar a dorit să comenteze şi problemele pe care le care cu Consiliul Naţional al Audiovizualului în vederea licenţei TV.

"Jucătorii nu mă trădează pe mine şi se trădează pe ei. Eu nu cîştig bani din fotbal şi ei cîştigă bani din fotbal. Să reţină că la Steaua nu are nimeni asigurat postul de titular. Lăcătuş nu pleacă de la Steaua, el va rămîne pînă la vară la echipă orice s-ar întîmpla. La finalul campionatului trage linie şi vom vedea ce se poate face. Eu am încredere în Marius pînă la final", a spus Becali.

Latifundiarul din Pipera nu a exitat să-l atace încă o dată pe Dorin Goian. "Am ştiut că vom avea probleme de la prima pasă pe care a greşit-o Goian la Iaşi. Dacă faci o greşeală în primele secunde, atunci cînd eşti concentrat, e clar! Vedetismul e de vină. Goian a dat două goluri la echipa naţională şi acum se crede mare fotbalist. Chiar prima pasă să o dai la adversar, cînd eşti concentrat? Asta însemnă mult. Cînd am văzut, am zis că o să avem probleme".

Becali a dorit să vorbească şi despre licenţa de televiziune pe care nu a primit-o. "Cînd depun actele să-mi iau licenţa pentru televiziune şi alţii vin şi le dau imediat, şi mie nu-mi dau nimic ce să cred. M-au chemat de zeci de ori, m-am dus degeaba de fiecare dată. Nu vor să-mi dea licenţa şi gata. I-am înjurat pe toţi, le-am zis că nu sînt măscăriciul lor. Decît să mă duc acolo şi să ma bat cu nişte nenorociţi, să-mi risc eu libertatea pentru ei, mai bine tac din gură. Ştiţi de ce nu mi-au dat ei mie post de televiziune? Că eu spun adevărul şi lor nu le convine, că Becali spune adevărul. Aduceam doi-trei moderatori şi gata", a adăugat finanţatorul Stelei.

Becali a atacat şi echipa celor de la Cluj. "CFR-ul nu o să aibă nicidoată fani din România şi decît acolo la ei, în Ungaria. O să mai las eu echipa aşa prin cantonamente, să facă ce vrea, şi eu să-i las în pace că am avut rezultate. Uite ce se întîmplă, dacă nu mă duc acolo. Păi la anul o să mai facă CFR ce vrea? Nu o să-i mai las eu pe ăştia de la CFR să fure din prima etapă! O să am eu grijă de ei. Eu voi miza tot timpul pe jucători români la echipă, dar în momentul ăsta eu am făcut nişte plombe, pentru că îmi trebuiau atacanţi cît se putea de repede, şi nu aveam de unde să iau din România", a tunat Becali.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (33)
 •  26 Februarie 2008, 16:33

*actuali - my bad

 •  26 Februarie 2008, 16:32

Si uite asa o sa plece si strainii actualii. Oare ce o sa zica Dayro Moreno & co atunci cand o sa mearga gsp la ei sa le spuna ca au fost numiti plombe de patron?

 •  26 Februarie 2008, 14:50

AI GRIJE NEA GIGI.CU LACATUS STII TU.CFR STII TU CE STII.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează