FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Golanski reintra de luni

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Internationalul polonez al Stelei va reveni la antrenamente din prima zi a saptaminii viitoare, atunci cind va putea efectua pregatirea cot la cot cu colegii sai. El este refacut dupa problemele musculare pe care le-a avut in ultima luna si din cauza carora a absentat atit din echipa ros-albastra, cit si din echipa nationala a lesilor. Golanski s-a accidentat in meciul de Cupa Romaniei cu FCM Bacau (4-0), disputat pe 26 septembrie, si s-a reaccidentat in amicalul cu Inter Gaz, jucat in urma cu doua saptamini.

Lovin e OK
si Florin Lovin e apt din punct de vedere medical. Mijlocasul n-a mai resimtit dureri la peroneul sting, acolo unde a primit o lovitura extrem de puternica in meciul cu UTA, de pe 22 septembrie. El chiar a revenit pe teren si ieri a efectuat alergari usoare, fiind exclus sa poata evolua astazi dupa-amiaa in meciul cu Universitatea Cluj.

14 meciuri in 53 de zile
Steaua va avea un final de an superincarcat si din cauza faptului ca ros-albastrii si-au aminat doua etape de campionat, pe care vor trebui sa le joace pina pe 19 decembrie. Steaua mai are programate 14 intilniri (10 in campionat, 3 in Champions League si una in Cupa Romaniei) pina pe 19 decembrie, adica in 53 de zile. Frecventa va fi de o partida la fiecare 3,7 zile.

Cernea a inchis poarta la Steaua II
Ieri dupa-amiaza, echipa a doua a clubului din Ghencea a jucat in etapa a 12-a a Ligii a III-a, la Constanta, cu Farul II. Echipa pregatita de Leo Strizu si Gheorghe Gigel a cistigat cu 4-0, la invingatori evoluind in primul "11" Cernea si Ninu, fotbalisti care n-au intrat in lotul de 18 deplasat de Pedrazzini pentru meciul cu UTA.

Gigi Multescu: " Meci special"
Antrenorul Universitatii Cluj, Gheorghe Multescu, a prefatat meciul de azi cu vicecampioana: "Este un meci special pentru noi. Din pacate, prindem Steaua motivata, dupa meciul de la Sevilla. As fi preferat sa bata acolo si sa vina aici ca si dupa o mare petrecere. Totusi, noi ne-am pregatit sa cistigam si sa ne continuam drumul ascendent", a spus Multescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează