FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Grădiniţă "carioca" » Rapidiştii vor să-şi ia şi juniori din Brazilia

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 11:19

După ce l-au luat pe Renan Silva, alb-vişiniii nu se opresc aici cu brazilienii şi vor ca în zilele viitoare să mai aducă în Grant un atacant şi un mijlocaş, tot de la Flamengo.

În plus, preşedintele executiv Constantin Zotta anunţă că se discută şi un parteneriat între cele două cluburi, o înţelegere care le-ar permite rapidiştilor să aducă în România tineri de perspectivă: "Sabău a văzut mai mulţi tineri talentaţi, de 17-18 ani. Vrem să-i luăm în Giuleşti şi să-i creştem pentru a-i ajuta să se acomodeze. Astfel, la 20-21 de ani ar putea face mai uşor pasul spre prima echipă".

"Renan e un jucător extraordinar, foarte tehnic, care ne va ajuta mult în următorii patru ani, cît a semnat el pentru Rapid. O să vedeţi că va face spectacol!"
George Copos, patron Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
kristian22rubio
kristian22rubio  •  22 Iunie 2012, 19:40

Ne vom clasa anul acesta intre locurile 6-9 daca vom termina pe 4 ar fii super, desi e greu sa facem performanta asta...sa plece d-nul Copos ar fii super.

teilandezu
teilandezu  •  22 Iunie 2012, 18:35
Postat de djdiu pe 22 Iunie 2012, 15:43

hai plimba ursu ca n-ai ce cauta aici :)) nu ai destule stiti despre st(oaia)? voi in fiecare an luati toata vedetele din liga 1 si nu luati titlul, deci nu ne da noua sfaturi :)) mai bine brazilieni de 18 ani decat tanase sau radut :))

De `oti` `flaiere` ca sa se mire ciobanii ca tine .

djdiu
djdiu  •  22 Iunie 2012, 15:43
Postat de antreprenor pe 22 Iunie 2012, 13:14

de ce nu transfera chinezi? ca aia sunt si mai ieftini,investitii imaginare de 12 milioane dupa care strangem cureaua ca doar nu ne mai permitem sa fabulam,si intinerim lotul ca doar astia nu costa nimic aducem circari fara acoperis deasupra capului din brazilia,de ce sa avem noi academii romanesti,nu ne permitem d'le ca trebuie sa-l platim pe surdu inca cativa ani cu 300.000 de e ca sa se faca de ras in fata portii

hai plimba ursu ca n-ai ce cauta aici :)) nu ai destule stiti despre st(oaia)? voi in fiecare an luati toata vedetele din liga 1 si nu luati titlul, deci nu ne da noua sfaturi :)) mai bine brazilieni de 18 ani decat tanase sau radut :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează