FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grecu pe stînga » Dinamo se întăreşte în apărare: a bătut palma cu un fost jucător al Petrolului

Grecu a mai jucat în carieră pentru Pandurii, Universitatea Cluj şi Petrolul
Grecu a mai jucat în carieră pentru Pandurii, Universitatea Cluj şi Petrolul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 09:38

Dinamo s-a înţeles cu fostul fundaş lateral al Petrolului pentru un contract pe trei sezoane şi un salariu de 7.000 de euro pe lună.

A fost nevoie să ameninţe Gheorghe Mulţescu cu demisia pentru ca şefii clubului să plombeze zona cea mai deficitară a echipei, aceea de fundaş stînga. Ieri, la numai o zi după ce antrenorul de 61 de ani a anunţat că va continua la Dinamo, roş-albii au reuşit să-l convingă pe Constantin Grecu să joace pentru Dinamo.

Apărătorul de 25 de ani, care ultima dată a evoluat pentru Petrolul, s-a înţeles cu "cîinii" pentru un salariu lunar de 7.000 de euro, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei. Azi, Grecu va semna un contract valabil pe trei sezoane, urmînd să fie prezentat oficial în culorile roş-albe.

Prin venirea lui Constantin Grecu, Dinamo se alege cu un apărător stînga de meserie, pînă acum pe acel post evoluînd Collins Fai, fundaş dreapta la bază, şi Steliano Filip, mijlocaş de bandă stînga, reprofilat de Mulţescu în acest început de campionat.

"M-am înţeles cu Dinamo şi probabil că voi semna pe trei sezoane, mai trebuie să ne întîlnim o dată şi cred că totul se va oficializa" (Constantin Grecu, fundaş)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
zidane92
zidane92  •  14 August 2013, 11:34
Postat de superstar20 pe 14 August 2013, 11:27

7000 de euro poate cu tot cu taxele la stat si prima de instalare. Sa fim seriosi, daca dinamo dadea 7000 de euro pe luna, il aducea pe Ibeh care a negociat cu dinamo.

voi stelistii nu aveti alt scop in viata decat sa comentati aiurea in tramvai despre dinamo? tu chiar crezi prosteala cu plafonul de 2000 euro? pai niciun jucator din aia 19-20 care intra si joaca mai mult sau mai putin nu au mai putin de 3 mii pe luna si atunci ce plafon?tu zici de ibeh pai ibeh tu stii pe cat a semnat in turcia pe 15 mii putea dinamo sa dea 15 mii ? nu si atunci de ce vorbim aiurea salariile majoritatii la dinamo sunt intre 5 si 7 mii de euro daca sunteti asa interesati doar luchin 12 si curtean 9 sunt peste medie iar copiii ca fai,balint sau rotariu au 3-4 mii punct gata cu tembelismele astea stii vorba aia nu e prost ala care spune prostii ci ala care le crede

superstar20
superstar20  •  14 August 2013, 11:27

7000 de euro poate cu tot cu taxele la stat si prima de instalare. Sa fim seriosi, daca dinamo dadea 7000 de euro pe luna, il aducea pe Ibeh care a negociat cu dinamo.

brd99
brd99  •  14 August 2013, 10:16

Eu zic ca pana nu semneaza nu este sigur transferul....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează