FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A jucat la FCSB, dar se bucură că roș-albaștrii au ratat titlul: „Becali e îngrozitor! Să tacă, mulți au eșuat din cauza lui”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 19:10 / Actualizat marti, 25 mai 2021 19:42

Gregory Tade (34 de ani), atacant trecut pe la FCSB, recunoaște că și-a dorit ca roș-albaștrii să nu câștige titlul, din cauza antipatiei pe care o simte față de Gigi Becali, finanțatorul echipei!

Deznodământul din Liga 1, unde CFR Cluj a ieșit campioană pentru al 4-lea an la rând, l-a bucurat pe Gregory Tade. Francezul trecut pe la CFR Cluj, FCSB și Dinamo a acordat un interviu înainte de meciul dintre ardeleni și FCSB, din ultima etapă a play-off-ului.

Tade a evoluat un singur an la FCSB, suficient pentru a începe să-i poarte pică lui Gigi Becali, din cauza ieșirilor caracteristice pe care latifundiarul le are la adresa fotbaliștilor. 

Gregory Tade: „Gigi Becali ar trebui să tacă din gură!”

„Nu mi-am dorit niciodată ca FCSB să ia campionatul, deoarece el (n.r. – Gigi Becali) nu este o persoană bună. Dacă ar lăsa în pace echipa și antrenorul, lucrurile ar merge mai bine. Aceasta este părerea mea. Oamenii de genul nu sunt benefici pentru fotbal. Singura calitate pe care o are este că plătește jucătorii la zi. 

Respect la el acest lucru. Dar, în afară de asta, este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal și să critice. N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să îi judece pe fotbaliști și să îi critice, să manipuleze antrenorii. Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți”, a declarat Tade pentru Fanatik

Gregory Tade: „Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui Becali”

La FCSB, Tade a jucat 37 de meciuri și a înscris 7 goluri, randament mult sub așteptări.

„Regret că nu am jucat bine la Steaua (n.r. – FCSB), dar toată vina îi aparține lui Gigi Becali și firii sale manipulatoare. Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui. Nu îmi amintesc să fi luat vreun titlu de când am plecat eu.

Harlem (n.r.- Gnohere), s-a descurcat foarte bine și tot nu s-a purtat frumos cu el. Din aceste motive, ajungi să îți pierzi concentrarea și pasiunea pentru fotbal. La Cluj, echipa avea probleme, dar conducerea ne-a susținut întotdeauna. Patronul nu ne-a criticat niciodată”, a adăugat Tade. 

N-are nicio importanță pe cine pune antrenor. Ceea ce trebuie să facă el este să nu mai spună nimic, nimic. Să nu mai iasă să vorbească în presă, să nu mai vorbească cu jucătorii, să nu mai vorbească despre jucători și să lase antrenorul să își facă treaba. Jucătorii joacă, antrenorul antrenează, directorul sportiv își face treaba lui și punct. 

Dacă fiecare va fi lăsat să facă ce are de făcut, vor avea succes. Dar dacă tu te bagi… Jucătorii nu vor putea fi niciodată relaxați și concentrați la meseria lor, pentru că la Steaua București (n.r. – FCSB) mereu ai grija asta, oare ce o să facă Gigi, ce o să spună? Cu cine o să mai vorbească? O să îți interzică să joci? Pe cine o să bage în locul tău, pe cine o să dea afară? Dacă va continua să vorbească, nu o să câștige niciodată.
- Gregory Tade

Tade s-a retras după aventura de la Dinamo

După ce a plecat de la FCSB, atacantul cu dublă cetățenie - ivoriană și franceză - a jucat pentru Qatar SC și Maccabi Petah Tikva, înainte de a se întoarce în România, la Dinamo. A rămas alături de „câini” doar două luni, iar la începutul lui 2019, la 32 de ani, s-a retras din fotbal. Acum lucrează în domeniul nutriției, promovând produse de slăbit.

„Afacerea este excelentă. Am fost întotdeauna un jucător care a pus preț pe aspectul fizic, mi-a plăcut mereu să am grijă de corpul meu. Mulți oameni au dificultăți în a se accepta și a trăi în armonie cu ei înșiși, așa că am simțit nevoia să fac ceva ca să îi ajut.

Echipa mea are membri în 11 țări, mulți jucători se bazează pe noi pentru nutriția lor și se descurcă excelent. La Cluj, prietenii mei foarte buni Damjan Djokovic și Mateo Susic sunt clienți mulțumiți, asta mă face fericit. Este o schimbare de carieră pe care o iubesc”, spunea Tade în ianuarie. 

A jucat la FCSB, dar se bucură că roș-albaștrii au ratat titlul: „Becali e îngrozitor! Să tacă, mulți au eșuat din cauza lui”
Gregory Tade, la FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Lovitura pregătită de șefii CFR-ului » Costel Gâlcă, succesorul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei?!

Poenaru l-a făcut praf pe Cordea și a râs de el! Acum, fotbalistul are cifre mai bune decât campionul Costache și se transferă la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mdobrescu890
mdobrescu890  •  26 Mai 2021, 06:39
Postat de rocky5 pe 25 Mai 2021, 21:15

fcsb sunt roș-albaștri doar in imaginatia demagogilor de ziariști!

Corect, aici e vorba de pitici pe creier !

mafa
mafa  •  26 Mai 2021, 01:22

Mereu va avea probleme fcsb....blestemele fotbalistilor care au trecut pe acolo si oierul i-a tratar cum a avut el chef.

rocky5
rocky5  •  25 Mai 2021, 21:15
Postat de spritz123 pe 25 Mai 2021, 20:44

este o greseala in articol...culorile sunt galben-albastru..daca vreti un mix...iese echipa " ros-***"

fcsb sunt roș-albaștri doar in imaginatia demagogilor de ziariști!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează