FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV „Acesta e adevărul” » Greșeala flagrantă care i-a adus sfârșitul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Ivaylo Petev a fost demis de Universitatea Craiova
Ivaylo Petev a fost demis de Universitatea Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 15:37 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 17:18

Ivaylo Petev (48 de ani) a fost demis, astăzi, oficial de Universitatea Craiova după eșecul cu FCSB, de pe Arena Națională, scor final 2-0. Mihai Rotaru nu a mai așteptat sfârșitul de sezon, astfel că a acționat rapid.

  • Universitatea Craiova - Farul Constanța se joacă vineri, 12 aprilie, de la 20:30, în etapa a patra din play-off-ul Superligii. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Primasport 1, Orangesport 1 și DigiSport 1.

Postul de antrenor principal, devenit vacant cu șapte runde înainte de finalul stagiunii, ar putea fi ocupat de Costel Gâlcă sau Mirel Rădoi. Dragoș Bon va fi interimar pentru următorul meci al oltenilor.

Schimbările în primul „11”, marea eroare a lui Ivaylo Petev

Emil Săndoi, antrenor și fost jucător la formația din Bănie, a comentat plecarea lui Petev, dar și aspectele care au condus la rezilierea contractului. Ultima dată pe banca României U21, tehnicianul consideră că „principalul” în care Mihai Rotaru și-a pus toate speranțele la titlu a eșuat pentru că nu a reușit să se adapteze în fotbalul românesc, dar și din cauza unor greșeli tehnico-tactice care au afectat jocul echipei.

„Primul «11» a fost modificat de la o etapă la alta. Dacă luăm echipele din play-off, Universitatea Craiova a făcut cele mai multe schimbări. Ești obligat să faci unele modificări, mai ai jucători suspendați, dar la Craiova nu au existat aceste situații.

Aici poate fi interpretat în două feluri: vrei să schimbi ca să surprinzi adversarul sau ești nesigur pe ceea ce faci. Acesta e adevărul, Craiova a avut cele mai multe schimbări.

Petev a avut și multe dificultăți în a cunoaște jucătorii, campionatul. OK, poate că reușești să-i cunoști pe jucători într-o săptămână, dar caracteristicile campionatului, nu! Nu a înțeles foarte bine campionatul”, a declarat Emil Săndoi în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Acesta e adevărul” » Greșeala flagrantă care i-a adus sfârșitul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova
Ivaylo Petev avea contract cu Universitatea Craiova până în 2026. Încasa 33.000 de euro lunar de la Mihai Rotaru

20 de meciuria stat Ivaylo Petev pe banca Universității Craiova, bilanțul fiind: 10 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

„Eliminarea din Cupă și eșecul cu FCSB au năruit totul”

În opinia fostului selecționer de la tineret, eliminarea din Cupa României, în fața Oțelului Galați, i-a fost fatală lui Ivaylo Petev. Emil Săndoi consideră că obiectivul de a cuceri trofeul putea fi atins, mai ales că adversarele din semifinalele competiției erau accesibile Universității Craiova.

„Cred că au cântărit foarte mult ultimele două rezultate, erau două obiective, cel mai important ar fi fost Cupa României, s-a pierdut o șansă imensă pentru că nu mai erau echipe din play-off, apoi a venit și rezultatul cu FCSB și s-a mărit distanța. Deja existau speranțe după meciul cu Rapid, erau acolo, aproape, nu cu cele mai mari șanse, dar în acel moment existau cele mai mari șanse la Cupă. Apoi s-a năruit totul”, a completat tehnicianul.

Întrebat cine ar fi potrivit pentru postul de „principal”, Mirel Rădoi sau Costel Gâlcă, Emil Săndoi a fost rezervat: „E vorba de alegeri care pot fi la un moment dat câștigătoare”.

Citește și:

Un mandat cu multe PETEv » Momentele care au provocat „divorțul” dintre Universitatea Craiova și bulgar
CSU CRAIOVA
Un mandat cu multe PETEv » Momentele care au provocat „divorțul” dintre Universitatea Craiova și bulgar
Așa e la Craiova! Care e scorul actualizat Mititelu - Rotaru la antrenori demiși
ANTRENORI
Așa e la Craiova! Care e scorul actualizat Mititelu - Rotaru la antrenori demiși

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
eunescu09
eunescu09  •  11 Aprilie 2024, 06:47

Eu cred ca problemele au aparut din alta parte. Omul nu avea autoritate, echipa nu juca nimic, adesea prestatiile au fost ingrozitoare, a cerut si acceptat transferuri extrem de indoielnice. Infrangerile cu Otelul si cu FCSB au devenit firesti daca analizam jocul din etapele precedente.

opinez
opinez  •  10 Aprilie 2024, 21:52
Postat de 10iul73 pe 10 Aprilie 2024, 20:52

Ia,un marțian,la noi..este, multi!?Pana nu te resetezi,tu și multi ca tine vom bântui în sărăcie,prostie,etc..tu,martian

Interesant cum arata analfabetismul functional. O insiruire de cuvinte fara sens acord subiect cu predicat lispa dar presarata cu neologisme.

10iul73
10iul73  •  10 Aprilie 2024, 20:52
Postat de opinez pe 10 Aprilie 2024, 17:09

Amuzant. Ce greseli sa faci cand mare parte din meciurile lui CSU au fost tranteli. Infrangerea cu Farul? Victoria de la Petrolul? Meciul cu FCSB? Care e probabilitatea ca o echipa ce termina in primele 3 de 10 ani (CSU) sa piarda sistematic cu o alta echipa care termina tot in primele 3 de 10 ani (FCSB)? Pana si in Bundesliga unde Bayern distruge tot pe merit mai are o data la 5 sau maxim 10 ani un an prost si pierde. Numai FCSB castiga pe linie cu CSU.

Ia,un marțian,la noi..este, multi!?Pana nu te resetezi,tu și multi ca tine vom bântui în sărăcie,prostie,etc..tu,martian

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close