FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

EXCLUSIV Grevă la clubul din Liga 1! Fotbaliștii au boicotat antrenamentul de azi, iar GSP are detaliile

Revolta e în toi la Petrolul / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Revolta e în toi la Petrolul / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 13:32 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 15:11

Petrolul Ploiești traversează o nouă perioadă agitată. GSP.ro a aflat că fotbaliștii „găzarilor” au boicotat antrenamentul de marți dimineață, în semn de protest față de problemele financiare din club.

Sursele GSP.ro spun că elevii lui Nae Constantin au refuzat să ia parte la ultimul antrenament, într-o tentativă de a trage un semnal de alarmă cu privire la drepturile financiare ale jucătorilor. 

E grevă la Petrolul! 

Situația financiară de la Ploiești e în continuare una complicată. Marea problemă nu o reprezintă cele aproape două salarii restante și primele din urmă, ci cesionarea sumelor pentru promovarea în prima ligă, promisiune neonorată până acum de conducere.

Cu tot cu primele de promovare neplătite și nemulțumirile fotbaliștilor, Petrolul se află pe un satisfăcător loc 7, poziție ce depășește așteptările prahovenilor de la început de sezon. „Găzarii” au fost inclusiv în zona locurilor de play-off, chiar pe podium, însă o serie nefastă i-a scos pentru moment în afara primelor șase. 

GSP a scris despre degringolada de la Petrolul

Gazeta Sporturilor a înscris încă de la începutul lunii noiembrie despre bătăile de cap cu care se confruntă „lupii galbeni”. Costel Lazăr, președintele Petrolului, confirma la acel moment existența problemelor economice grave din club, după o perioadă în care conducerea „lupilor” a căutat să afișeze o aparentă liniște. 

Petrolul nu e finanțat de autoritățile locale și nici nu are acționari care să alimenteze contul clubului. Principalul susținător din anii în care echipa s-a aflat în ligile inferioare, Veolia, s-a retras de un an și jumătate. Clubul a mai falimentat o dată, în 2016, și a repornit din liga a patra.

VIDEO Matchday experience, episodul 10 » Cum e pe stadion la Petrolul

Citește și alte știri de actualitate: 

Tun financiar dat de Budescu: a câștigat azi 2 milioane de euro!

EXCLUSIV // VIDEO „Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
realsteaua
realsteaua  •  30 Noiembrie 2022, 10:29

Visați mult și bine să-i ajungem din urmă pe cei cu fotbal avansat. Eu încă nu-mi dau seama cum de mai sunt prostiți cei din alte țări să dea milioane de € pe un fotbalist român care, în cel mai bun caz, se întoarce într-un an în mocirla mioritică.

rantboom
rantboom  •  29 Noiembrie 2022, 19:02
Postat de balotelli pe 29 Noiembrie 2022, 15:19

Nici actualul sistem cu 6 echipe în play-off nu își mai are rostul, atâta timp cât avem doar 4 locuri pentru cupele europene. Și nici nu-i corect ca locul 8 din clasamentul final să poată ajunge în Conference prin 2 baraje, în timp ce locul 5 rămâne pe dinafară. O Superligă cu 12 echipe, play-off de 4 și ultimele 4 locuri retrogradabile ar fi un format mai potrivit în condițiile actuale. Locul 4 ar putea juca baraj cu prima clasată din play-out pentru ultimul loc de Conference League.

asta cu modelul competitiei este discutabil,dar numarul de echipe este clar mult prea mare. acolo 12 sau 14 echipe este suficient.

forzainter2
forzainter2  •  29 Noiembrie 2022, 17:46
Postat de adiktedz pe 29 Noiembrie 2022, 17:19

Campionat cu 12 echipe si GATA! ce mai asteptati, asa Liga slaba nu cred ca am mai avut vreodata, sa vedem daca Sibiul si Ploiestiul termina pe teren campionatul si pe langa ele inca vreo 8 echipa care se clatina serios. REPET, 12 ECHIPE si ne revenim!

Care sunt alea 12 echipe stabile financiar? Si la Uta sunt probleme, Voluntari, Botosani, etc. Doar Cfr, Craiova, Fcsb, Rapid si probabil Sepsi sunt ok...nu poti face campionat cu 4-5 echipe.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează