FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Grigoraş: "Amicalul cu Voinţa Sibiu nu m-a ajutat să-mi fac o părere despre jucătorii noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 15:24

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că meciul amical cu Voinţa Sibiu, pierdut de Pandurii Târgu Jiu, scor 2-4, nu l-a ajutat să se edifice asupra jucătorilor noi din lot

 

"Nu a fost un amical care să mă ajute să mă edific asupra noilor veniţi, dar nici nu acesta a fost scopul, pur şi simplu scopul a fost să facem un antrenament prin joc, dar ştiam că vin după câteva antrenamente mai grele fizice şi rezultatul nu m-a interesat foarte mult. E doar primul amical şi bineînţeles că pe lângă lucrurile bune pe care le-au făcut au fost şi foarte multe greşeli. Dar la momentul acesta sunt de iertat pentru că încă nu suntem şi nici nu e nevoie să fim în formă, ci doar undeva spre finalul pregătirii din Austria. Acolo tindem să ajungem la o formă cât de cât apropiată de cea necesară în campionat", a precizat Grigoraş, conform Mediafax.

Grigoraş a recunoscut că prima echipă trimisă pe teren a fost totuşi mai în formă din cauza experienţei jucătorilor: "Prima echipă folosită la meciul cu Voinţa Sibiu a fost mai în formă pentru că au evoluat şi jucătorii care în cea mai mare parte au jucat şi în campionatul trecut. Era şi normal ca ei să joace mai bine. Poate că dacă aş fi făcut două echipe mai echilibrate şi aş fi intercalat jucători care au evoluat mai mult şi cu cei nou veniţi, sunt convins că altfel ar fi stat lucrurile, dar nu asta m-a interesat".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează