FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV // VIDEO Căpitanul unei candidate la play-off le bate obrazul fanilor și dezvăluie: „Aș fi plecat acum, dacă nu mă accidentam!”

Grigore Turda, în dreapta / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș)
Grigore Turda, în dreapta / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș)

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 16:35 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 16:38

Invitat săptămâna aceasta la GSP Live, Grigore Turda (25 de ani), fundașul central al celor de la FC Argeș, a vorbit despre pretențiile suporterilor piteșteni, care-i cer constant demisia antrenorului Andrei Prepeliță, deși echipa înregistrează rezultate satisfăcătoare în campionat. 

Turda, unul dintre căpitanii alb-violeților din acest sezon, îi îndeamnă pe fani să fie mai echilibrați și să nu recurgă la critici de fiecare dată când echipa trece printr-o pasă proastă.

Crede-mă că nici eu nu înțeleg de multe ori atitudinea fanilor. Mai înțelegeam criticile în play-off-ul trecut, când pierdeam rușinos, dar tot campionatul trecut Prepeliță și jucătorii au fost contestați, chiar dacă noi ne băteam cu șanse reale la play-off, unde am și intrat”, a spus Turda, în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Alberto Boțoghină. 

Ne-am și relaxat play-off-ul trecut, nici măcar unii dintre noi nu se așteptau să prindem acest obiectiv. Automat a intervenit o relaxare, dar când am văzut că efectiv ne facem de râs, nu mai puteam nici noi să ieșim din acea pasă proastă.

- Grigore Turda, fundaș FC Argeș

Grigore Turda, despre ofertele din vară: „Aș fi plecat, dacă nu mă accidentam”

Scos din circuit până la finalul anului din cauza unei fracturi de maleolă, Turda a vorbit și despre stadiul recuperării sale, dezvăluind că, fără accidentarea respectivă, existau șanse considerabile să prindă un transfer la unul dintre granzii Ligii 1.

Medicul care m-a operat și preparatorul fizic sunt de părere că voi reveni mai repede decât se credea, adică pe la mijlocul lunii noiembrie. Cel mai important e să-mi revin 100%, să nu mai am frică atunci când pun piciorul. Vreau să fiu fizic și mental la capacitate maximă.

Au ajuns unele discuții despre oferte și la urechile mele, dar nu știu dacă toate cele trei echipe (n.r. - CFR, FCSB și CSU Craiova) s-au interesat de mine. Părerea mea e că aș fi plecat dacă nu mă accidentam. Așa cred”, a afirmat Turda, la GSP Live.

Am realizat tot ce s-a întâmplat abia după operație. Eu credeam că am o entorsă și că nu-i nimic grav. Abia după operație am realizat cât de gravă e accidentarea și în ce moment prost a sosit. Încerc să nu mă mai gândesc, vreau să fiu bine psihic.

- Grigore Turda, fundaș FC Argeș

800.000 de euroe cota de piață a lui Turda, conform Transfermarkt

Căpitanul unei candidate la play-off le bate obrazul fanilor și dezvăluie: „Aș fi plecat acum, dacă nu mă accidentam!”
Grigore Turda s-a accidentat în partida cu FCU Craiova / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș)

Citește și alte știri despre FC Argeș:

VIDEO Grigore Turda, fundașul lui FC Argeș, a vorbit la GSP Live despre accidentarea gravă suferită la mijlocul lunii

EXCLUSIV „Pur și simplu instinctul meu” » Marcatorul golului etapei în Liga 1 își explică „foarfeca” de senzație

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează