Comentarii (5)
Cristian Vavure  •  29 August 2020, 00:39

Va asteapta liga 2 ! Nu moare nimeni daca uta se va bate an de an la promovare !

bridges  •  29 August 2020, 04:17

Asta li se intampla celor care par zmei dpdv al ultrasilor. Cred ca prezenta lor mai poate speria pe cineva, in loc sa le stea gandul la fotbal jucatorii urmaresc cum galeria isi cere prezenta pe stadioane amenintand autoritatile. Ia mergeti voi frumos in Liga a 2-a poate invatati sa va comportati civilizat, aveti niste reguli de respectat, pai respectati-le!

matchpoint  •  29 August 2020, 00:53
Postat de Cristian Vavure pe 29 August 2020, 00:39

Va asteapta liga 2 ! Nu moare nimeni daca uta se va bate an de an la promovare !

De obicei mor proștii de grija altuia.

whiteredarad  •  29 August 2020, 00:03

PS Antrenorul G Balint a facut citeva greseli...impardonabile. A tinut 2 under 21 tot meciul, ba a schimbat unul cu alt junior. A facut cite o schimbare, si la sfarsit nu l-a mai putut inlocui pe Rosu ( era a 4 a schimbare), l-a tinut pe Ionita , aiurea in teren. In plus pregatirea fizica , la UTA ( si in play off s-a vazut) este mult sub minim necesar. Astea sint erori de antrenor multumit de el.

whiteredarad  •  28 August 2020, 23:59

Cit a putut juca UTA a fost mai buna, o ora Voluntariul nu a contat. Apoi cazuta fizic, si cu greselile la schimbari ale lui Balint UTA putea pierde . Din nefericire jucatorii adusi de UTA ca vedete V Morar ( ce ocazie a ratat), Hora, Albu ( cit a jucat a fost cel mai bun) N Rosu sint foarte slabi pregatiti fizic si macinati de uzura si accidentari.Pacat ca juniorii lui UTA ( in bloc,... Miculescu, Oroian, Ivan, Hrezdac) toti...sint indisponibili, ...toti au valoare de prima liga, veti vedea !

Comentează