FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FC VOLUNTARI 0-0

Griji la UTA după remiza cu Voluntari: „Nu putem continua așa, jucătorii stau cu capul plecat în vestiar”

UTA ARAD - FC VOLUNTARI 0-0 // Laszlo Balint, afectat la final: „Am un regret. Nu putem să continuăm așa!”
UTA ARAD - FC VOLUNTARI 0-0 // Laszlo Balint, afectat la final: „Am un regret. Nu putem să continuăm așa!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 23:11 / Actualizat sambata, 29 august 2020 11:46

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, a oferit declarații la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 0-0, din etapa #2 a Ligii 1.

„În primele 60 de minute, am controlat autoritar jocul, ne-am creat și ocazii împotriva unei echipe care s-a blocat bine în defensivă. Pentru mine, e un rezultat negativ și chiar am un regret că n-am câștigat. Și jucătorii stau cu capul plecat în vestiar. Ne-am fi dorit să câștigăm la inaugurarea noului stadion. E clar că nu putem continua așa. Avem nevoie de un alt ritm și de câteva transferuri pentru a ne completa lotul”, a spus Laszlo Balint la Look Sport.

Băieții au intrat temători, iar la pauză le-am spus că nu mai au nimic de pierdut și că trebuie să ne bucurăm de fotbal. Am avut și ocazia să marcăm. Dacă eram mai incisivi, cu siguranță plecam cu 3 puncte în această seară. Avem un lot care nu ne permite să aducem un plus de pe bancă pe finalul meciului. Jucătorii au avut o atitudine extraordinară și asta mă interesează cel mai mult la echipa mea
Mihai Teja, antrenor Voluntari

Citește mai multe știri din Liga 1:

Încă o plecare de la CFR Cluj! Campioana trimite un jucător în Spania

Fanii din România nu mai au răbdare » Scrisoare către Guvern: „Vă adresăm următoarea rugăminte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bridges
bridges  •  29 August 2020, 04:17

Asta li se intampla celor care par zmei dpdv al ultrasilor. Cred ca prezenta lor mai poate speria pe cineva, in loc sa le stea gandul la fotbal jucatorii urmaresc cum galeria isi cere prezenta pe stadioane amenintand autoritatile. Ia mergeti voi frumos in Liga a 2-a poate invatati sa va comportati civilizat, aveti niste reguli de respectat, pai respectati-le!

matchpoint
matchpoint  •  29 August 2020, 00:53
Postat de Cristian Vavure pe 29 August 2020, 00:39

Va asteapta liga 2 ! Nu moare nimeni daca uta se va bate an de an la promovare !

De obicei mor proștii de grija altuia.

10155483188553498
Cristian Vavure  •  29 August 2020, 00:39

Va asteapta liga 2 ! Nu moare nimeni daca uta se va bate an de an la promovare !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close