FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Grozavu s-a dezlănțuit! Atac la membrii Comisiei de Disciplină: "Dacă era altă echipă, își cereau scuze că supendau jucătorul"

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 12:45

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani, a criticat dur arbitrajele din Liga 1 și Comisiile, după ce jucătorul său, Cătălin Golofca,  a primit 4 etape de suspendare după ce a lovit un adversar cu cotul în meciul cu CSM Poli Iași.

"Arbitrajele din acest sezon au influențat în multe rânduri rezultatele finale. Au fost greșelile noastre, dar eu cred că dacă în locul lui Golofca era un alt jucător, de la o altă echipă, nu vreau să dau nume, nu ar mai fi primit cartonaș roșu. Era 0-2, aveam deja un jucător eliminat și a fost un exces de zel.

Toate astea trebuie să ne dea de gândit. Nu atac pe nimeni în mod direct, dar cei care organizează campionatul ar trebuie să fie mai atenți. Ei trăiesc din taxele cluburilor și din amenzi. Sunt amenzi exorbitante pentru ce se întâmplă pe teren. Arbitrii nu pățesc nimic niciodată. Antrenorii plătesc cu postul, jucătorii plătesc cu bani, dar arbitrii merg înainte. Pentru gestul pe care l-a facut Golofca, nu s-a analizat deloc. Dacă era altă echipă, vedeați peste tot că nu a fost, cum a fost și mai erau vreo 3 Comisii. La un moment dat, ajungeau să-și ceară scuze pentru ca l-au suspendat.

Jucătorul va plăti amenda. Nu știu dacă s-a mai întâmplat până acum, dar va fi primul jucator care-și va plăti amenda. Ai făcut-o, trebuie să o tragi. Altădată să învețe. Va avea de tras Golofca. Îmi pare rău pentru el", a spus Leo Grozavu.

" Nu a fost un gest golănesc a lui Golofca. Sato s-a ridicat după două secunde. Nu avea nimic. Dacă iți da unul un cot și primești roșu, trebuie să-i sară un dinte din gură. Patru etape și 8.000 de lei? E prea mult" Robert Elek

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  16 Decembrie 2016, 03:21

Nu-i nimic, dau eu "nume": fecesebe. Oricum, ştie toată lumea.

brandremist
brandremist  •  15 Decembrie 2016, 17:55

Mă, chelie suceveană, echipa ta a terminat aproape fiecare meci în 10 oameni. Câteodată a rămas și cu 9 jucători pe teren. Ce naiba îi înveți p-ăia la antrenamente, kickboxing?? Că nu cred că arbitrii au greșit de fiecare dată când i-au eliminat! Dă-i două palme și zevzecului de Elek că poate revine cu picioarele pe pământ și nu mai debitează gogomănii. I-auzi la el: e fault de roșu doar când adversarul își adună dinții de prin iarbă!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează