FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE. Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate. Îmi merg bine afacerile cu măști”

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 08:59 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 12:35

Valeriu Răchită (50 de ani) a întrerupt cariera de antrenor, din cauza implicării finanțatorilor. Afirmația a fost făcut astăzi, la GSP Live.

„Am făcut un pas în spate din fotbal, pentru că nu îmi place ce am văzut, mai ales în meseria asta de antreor. Eu am licența PRO de 13 ani, am urmat toate etapele, am fost la școală, am făcut toate cursurile, merg regulat la FRF când vin lectori de afară. Această meserie de antrenor a ajuns în derizoriu. Antrenorii sunt în lojă, ei fac schimbările, ei fac strategia, ei fac scoutingul. M-am gândit să fac un pas în spate și să mă axez pe afacarea pe care o am cu familia. Mi-a mers bine în perioada asta, cu măști și combinezoane”, a declarat Răchită la GSP Live. 

„Și eu am aflat, au mai fost și la alte echipe, dar nu au ieșit public. La FCSB tot ce se întâmplă se spune la televizor. Știu și de alte cluburi unde au fost interferențe ale conducerii în actul de antrenament, de inițiere, de tot ce înseamnă un antrenor. Te duci la școală și stai cu licența degeaba pentru ți se fac schimbările”
- Valeriu Răchită

4sezoane a petrecut Răchită la Steaua. El evolua pe postul de libero și a ajuns prima oară în Ghencea, de la Petrolul, în 1996. A jucat până în 1998, după care a mai purtat tricoul roș-albastru în perioada 2002-2004

FCSB a ajuns la limită! INTERZIS la transferuri, dacă Gigi Becali nu plătește o sumă uriașă

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dinamoviștii au primit un mesaj clar: „Nu mergeți la TAS că nu mai scăpați de retrogradare!”

El e cel mai bun fotbalist din Liga 1 » Cine l-a depășit pe Florinel Coman, conform monitorizării InStat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
nealiniatul
nealiniatul  •  01 August 2020, 08:43

"Antrenorii " astia ne tot amintesc de scoala facuta.. Sigur este importanta pentru ei ca este singura "scoala" la care au fost ( cu dreptul la Mircea Radulescu) . Rachita asta este doar unul dintre ei. Se tot pling ca se baga patronii peste ei si de aia nu pot munci. Pai ce patron de club ar fi *** sa nu aprobbe un antrenor care promoveaza jucatori ce pot fi transferati pe bani , sau care construiesc echipe care au rezultate, adica tot bani. Toti pitpalacii astia cu " carnet " de antrenor, ca si Rachita, au fost niste smenari invatati sa fure si sa "lucreze" pe toata lumea. Niste golani. Ei sunt mari smecheri si pot sa faca ce vor ei pe banii altora. .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

koszty
koszty  •  31 Iulie 2020, 15:14

Nici nu s-a apucat de antrenat ca a si trebuit sa se lase, din cauza ca era prea ,,valoros''. Si tot o tine cu echipele de traditie. De unde este Petrolul de astazi echipa de traditie can este o echipa nou infintata ,comasata sau asa ceva. Geleos ca nu la-a pus Gigi la Steaua si acum ataca Steau peste tot.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  31 Iulie 2020, 12:27

Nu te-a luat inca DNA? Hai ca mai e putin si vine. Cu cine ai facut bara-bara? Cu finul si cu fina?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează