FOTBAL  »  Superliga  »  INSTAT

El e cel mai bun fotbalist din Liga 1 » Cine l-a depășit pe Florinel Coman, conform monitorizării InStat

Articol de , - Publicat vineri, 31 iulie 2020 08:01 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 17:20

Ciprian Deac (34 de ani) este jucătorul cu cele mai bune cifre din actualul sezon, conform monitorizării InStat, el urmând să joace azi cel de-al 21-lea său meci împotriva FCSB.

Chiar dacă are 34 de ani, Ciprian Deac este un exemplu pentru toți jucătorii din prima ligă. Având un program spartan de antrenamente și fiind mereu activ la pregătire, Ciprian e poreclit Ronaldo de România datorită fizicului său.

Conform monitorizării InStat, Ciprian Deac este jucătorul cu cel mai bun index din actualul sezon! Singurul cu un index de peste 300, în fața mai tinerilor Florinel Coman, Adrian Păun și Dennis Man. În cele 23 de meciuri jucate în actualul sezon, în toate competițiile, Deac a reușit să înscrie de 13 ori și a oferit 7 pase decisive din care colegii lui au reușit să marcheze.

Deac vrea încă un titlu

„Venim după o perioadă foarte grea, dar trebuie să câștigăm meciurile până la final. Mă bucur că am revenit, jucăm și o facem cu gândul la colegii noștri care, din păcate, mai sunt în spital. Trebuie să fim echipa dinainte de pandemie, chiar dacă ultima perioadă a fost foarte grea. Am trecut printr-un stres incredibil și prin clipe de groază. Eu unul am fost foarte obosit, au fost nopți când nu puteam să dorm. Urmează un meci greu, apoi jucăm din nou rapid, trebuie să ne refacem repede și să nu renunțăm", spune Ciprian.

FCSB este echipa din România împotriva căreia Deac a jucat de cele mai multe ori. Confruntarea din această seară va fi a 21-a pentru mijlocașul de 34 de ani. Până acum, cu el pe teren, CFR a câștigat trei confruntări, 13 s-au terminat la egalitate, iar 7 au fost înfrângeri. Ciprian a și marcat împotriva FCSB-ului, de două ori, având și o pasă de gol.

950 de mii de euroeste cota de piață pe care o are în acest moment Ciprian Deac, jucător care a venit în 2017 la CFR Cluj

Deac vs Coman

Ciprian conduce clasamentul celor mai buni jucători din România, fiind urmat de vedeta FCSB-ului, Florinel Coman. Briliantul pe care Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro are cifre asemănătoare cu Deac, la unele capitole atacantul de 22 de ani chiar îi ia fața.

ParametruDeacComan
Index InStat309298
Meciuri jucate2328
Minute jucate19772344
Goluri1312
Pase de gol gol79
Șuturi pe poartă2347
Penalty-uri transformate40
Precizie pase76%76%
Centrări precise36%15%
Dueluri câștigate49%41%

VIDEO CFR Cluj rămâne în plasa Craiovei

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

House of Cards cu Craiova și cu CFR Cluj! Mihai Rotaru i-a întins o capcană campioanei în Adunarea Generală

FCSB. Becali, declarație misterioasă înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu arbitrăm lupta la titlu. Nu ne băgăm să facem probleme! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, acum să fie dreptate”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează