LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / Alexandru Ioniță I, sfaturi pentru tinerii fotbaliști: „Nu e vorba numai despre bani” + „Impresarii NU sunt periculoși”

Alexandru Ioniță I, la Rapid
Alexandru Ioniță I, la Rapid

Miercuri, 07 August 2019

Alexandru Ioniță I (30 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a lăudat transferul lui Ianis Hagi la Genk.

 

 

Din experiență, atacantul le-a oferit câteva sfaturi tinerilor fotbaliști.

Jucătorii tineri trebuie să aleagă echipe la care să joace. Nu e vorba numai despre bani. Trebuie să joace și să progreseze. M-am bucurat foarte tare când am auzit că Ianis Hagi s-a dus la Genk, pentru că acolo poate să joace, față de Barcelona s-au celelalte speculații. Fiorentina l-a călit. Nu are cum să fie eșec, a fost experiență de viață. Perioada de acolo l-a dezvoltat ca om, ca fotbalist.

Nu cred că impresarii sunt periculoși. Sunt necesari. Ca tânăr fotbalist trebuie să ai pe cineva care să aibă grijă de tine. Ovidiu Herea dacă avea impresar ajungea mai repede în străinătate”, a spus Alexandru Ioniță I, la GSP LIVE.

Alexandru Ioniță I a jucat la Rapid în trei rânduri: 2006-2008, 2009-2010 și 2012-2013. La FC Koln a fost în perioada 2010-2012, dar o accidentare serioasă l-a împiedicat să se impună, bifând doar 7 meciuri în Bundesliga.

VEZI ȘI:

GSP LIVE / Alex Ioniță I așteaptă ofertă de la Rapid: „Nu ai cum să refuzi pe cineva care te-a crescut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!BREAKING NEWS: Parlamentul a eliminat toate pensiile speciale cu o singură excepție

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:30 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
19:00 Baschet M

U-BT Cluj-Napoca - Tsmoki Minsk

Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Heidenheim

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Sandhausen

Digi 2
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei

Manchester City - Manchester United

Digi 1
Program TV complet

Liga 1