FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

GSP LIVE // EXCLUSIV Așa se poate rezolva misterul scandalului dintre Andreea Hanca și fani: "Nu se pune problema că n-ar exista dovezi"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 13:02

Partida Astra - Dinamo 4-1 a fost umbrită de incidentele regretabile din tribunele stadionului "Marin Anastasovici", unde Andreea Hanca, soția dinamovistului Sergiu Hanca, a fost implicată într-o altercație dură cu mai mulți dinamoviști. 

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei Giurgiu, a intervenit la GSP LIVE și a declarat că va pune la dispoziție poliției imaginile surprinse pe camerele de supravghere din incinta arenei. 

"Regretăm apariția unor astfel de evenimente, nu ne așteptam ca lucrurile să degenereze. Am rămas consternat când am văzut aceste lucuri, nu credeam că se poate ajunge la așa ceva!

La solicitarea organelor competente, vom pune la dispoziție absolut toate dovezile pe care dânșii le-ar considera necesare. Camerele de supraveghere sunt funcționale 100%, nu se punea problema că nu ar exista dovezi", a declarat Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, la GSP LIVE.

Vezi și: Opinie GSP.ro despre un gest incalificabil: "Cei care au agresat-o pe Andreea Hanca sunt oglinda unui club unde domnesc neputința și nesimțirea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zgabearta.iftode
zgabearta.iftode  •  21 Decembrie 2018, 15:00

Daca d-na Hanca nu a incitat, atunci nu e in regula! In fond s-a bucurat la golul sotului ei! Iar Hanca nu marcase pentru Astra??

baddog26
baddog26  •  21 Decembrie 2018, 14:46
Postat de caminero pe 21 Decembrie 2018, 14:38

***

Ba daca ar fi fost sotia ta, sau sora ori iubita tot la fel ai fi reactionat.Inainte de toate trebuie sa fim oameni.Aia din tribune nu au demonstrat nimic, doar faptul ca au un comportament inuman care nu ar trebui sa se regaseasca pe un stadion.Una e sa fii suparat pe rezultatele echipei si alta e sa te comporti ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896581227063239
Tanase Cristian  •  21 Decembrie 2018, 14:42

Astia vor sa mute atentia, de la faptul ca echipa a ajuns pilaf, stima ptr postarea galeriei dinamoviste.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close