FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Opinie GSP.ro despre un gest incalificabil: "Cei care au agresat-o pe Andreea Hanca sunt oglinda unui club unde domnesc neputința și nesimțirea"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:23

Cine pune sezonul aiuritor al lui Dinamo pe seama hazardului se autosabotează sistematic.

Iar cei care o fac ar putea fi totuși disculpați: genetic, indiferent de ramurile sociale, poporul nostru și-a conturat trăsăturile mințindu-se singur si disimulând permanent atenția de la problemele cu adevărat pregnante. Am transformat cârpelile in habitudini si superficialitatea în laitmotiv existențial, iar apoi, urcați pe un maldăr de nerealizări, am început să căutăm orbește vinovați.

Nu, parcursul lui Dinamo nu e o întâmplare. E unul dintre cele mai firești lucruri care se petrec în fotbalul românesc de azi. E produsul logic al muncii tuturor creditorilor care au condus clubul după 1990, dar și a celor care s-au hrănit lacomi din el până nu a mai ramas nimic.

Pentru că nu a rămas mai nimic din echipa care, melancolic exemplu, zdrobea Hamburgul la București în 1983, în fața unui "23 august" arhiplin. Trasoarele lui Mulțescu, statornicia lui Andone, forța lui Augustin și comentariul lui Ion Ghițulescu au construit identitatea unui brand uriaș și au născut generații de dinamoviști.

Generații de dinamovisti care devin pe zi ce trece din ce în ce mai incoerente, ipocrite si iraționale.

Pentru că nu poți fi catalogat altfel atunci când o femeie devine victima propriilor tale frustrări! Nimic nu e mai degradant decat să asaltezi, fie și verbal, o femeie, iar cei care au agresat-o joi seara pe Andreea Hanca sunt oglinda perfectă a unui club unde domnesc haosul, neputința si nesimțirea

Aceiași indivizi care se autoproclamă interfața echipei au amenințat, nu demult, cu moartea un jurnalist, căruia i s-a promis o asasinare sângeroasă, într-un scenariu demn de filmele lui Hitchcock.

Roș-albii se consideră victimele unei conspirații monstruoase, aruncă vina pe arbitri, rivali, mass-media, Soroș sau încălzirea globală, dar ignoră cu obstinație să-și îndrepte atenția spre propriile probleme grave care au acaparat clubul de ani de zile.

Introspecția purifică și e cel mai prețios dar al psihicului uman, așa că dinamoviștilor, fie că vorbim de conducători, jucători, fani sau șoferul de la autocar, nu le-ar strica să analizeze lucid tot ce s-a întâmplat în ultimul timp. Pentru că doar așa ar putea sa extirpe răul care le-a îmbolnăvit clubul si le-a întunecat judecata. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
terminator_1
terminator_1  •  21 Decembrie 2018, 16:30
Postat de arsenie.bk pe 21 Decembrie 2018, 12:27

Ordin de la Gelu pentru postaci: denigrati-o non stop pe Andreea Hanca. Prost e Sergiu Hanca, daca mai ramane la rusinea asta de echipa.

Cand a plecat Gnohere au spus ca au scapat de o petarda de jucator si ca o data plecat de la ,,marele'' club unde jucatorii trebuie sa joace moka pentru culori si suporteri nimeni nu il va mai dori...si iata ca baiatul a primit 150000 de euro la semnatura si 15000 de euroi lunar cu un contract ferm...Hanca sau Salomao daca vin la Steaua Gigi Becali le da si lor sigur cate 100-150000 la semnatura si salar ca si lui Gnohere...nu foame ca si la fcdb. Nu mai exista fotbal fara bani cu metodele lui anghelache, nu se mai poate face performanta. Vrei performanta...bagi bani, nu folosesti suporterii ca element de presiune pe jucatori, nu faci jocurile galeriilor acuzand jucatorii si instigand impotriva lui. O poti face asumandu-ti tu escurile. Radeti de Steaua dar Dica, nu face asa ceva. Nu arunca esecurile in spatele jucatorilor. MM Stoica nu va cobori niciodata le nivelului unui intrus in fotbal ca si david de la fcdb care habar nu are cati jucatori are o echipa.

iguanas8585
iguanas8585  •  21 Decembrie 2018, 16:17

A si despre faza cu amenintarile sa inteleg ca daca iti trimit eu un mesaj acuma pe fb ca a zis Trump ca daca mai debitezi prostii trimite SEAL peste tine o sa scrii un articol ca te-a amenintat Trump si America ?

terminator_1
terminator_1  •  21 Decembrie 2018, 16:15
Postat de Liliana Madalina Gheorghe pe 21 Decembrie 2018, 12:37

material pentru gigisti/gigei ... chiar daca a aparut filmarea, chiar daca doamna Hanca a mintit/inventat, chgiar daca doamna Hanca nu a fost atinsa nici macar cu un deget, gigistii continua sa denigreze suflarea dinamovista ...

suflarea rinista vrei sa spui, sau psd-ista.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează