FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live. George Simion îl acuză pe Gigi Becali că a minţit. Cum a decurs singura discuţie dintre cei doi: „Nu știam cu cine să vorbim”

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre unica discuție purtat cu Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB.
Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre unica discuție purtat cu Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 11:07 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 15:22

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre unica discuție purtată cu Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB.  

  • George Simion este copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020
  • Este cofondator al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria" și „Uniți sub Tricolor" (UST).

Imediat după alegerile parlamentare din anul 2020, Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat un sediu membrilor partidului recent înființat, pe strada Blănari, din Capitală. George Simion spune că patronul celor de la FCSB dezinformează. 

George Simion, discuție cu Gigi Becali

„Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a povestit George Simion, la GSP Live. 

George Simion, de partea CSA Steaua

Nu am nicio problemă cu Ministerul Apărărăii care sprijină Steaua. Îmi aduc aminte de Diana Mocanu, care a câștigat medalii de aur pentru România, provenind de la Clubul Sportiv al Armatei. Mai degrabă mi-aș fi dorit pentru cluburi un model de tip socios, în care suporterii să fie acționari. Noi am privatizat totul, majoritatea companiilor au fost distruse, fără niciun plan real
- George Simion

Citește și alte știri despre George Simion: 

GSP Live. Ce a spus George Simion despre investiţiile maghiare din fotbalul românesc. Preşedintele AUR surprinde: „Ungaria ar trebui să fie un exemplu pentru români"

GSP Live. George Simion a dezvăluit echipa favorită și idolii din fotbal: „Oscilam între ei doi”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (30)
mattteo
mattteo  •  12 Februarie 2021, 18:56
Postat de dave32 pe 12 Februarie 2021, 16:17

Vadim nu a murit ,doar s-a reincarnat! mai vrem stiri cu politicieni pe un ziar de sport ,cat mai este kg de peste!?

Vadim cam a avut dreotate in toate , omile. Inclusiv in alea de scandaluri, ca toata lumea zicea ca exagereaza. Pana si poze cu Rona Hartner dansand cu Constantinescu au aparut ulterior desi credeam ca nici nu se cunosteau. Dar a cazut si Vadim in gura "marelor" feministe, noul val de "femei"- artiste de elite" la Paris....cand a zis ce neasteapta din cauza interlopilor de etnie nu avea dreptate, l-ati condamnat ca e rasist. As fi preferat de 1000 de ori solutia lui sa-i deporteze pe toti in Marea Insula a Brailei, sa stea toti smecherii care azi au milioane si ghiuluri si canta manele si stau pe la sali de box acolo, sa nu mai fi iesit sa devina interlopi si sa controleze Romania.

adriann_
adriann_  •  12 Februarie 2021, 18:22
Postat de valerii_gazaev_ pe 12 Februarie 2021, 16:59

Cum am zis si ieri in cazul mustata vs meme. Daca pana si mustata isi da seama ca meme e antistelist (nu-i pasa de rivalitatea cu dinamo, neglijeaza un trofeu doar ca sa incerce sa loveasca in Steaua si sa o impiedice sa promoveze), la fel spun si in cazul lui simion. Daca pana si artizanul acestui partid populist isi da seama cine e becali, cu atat mai josnic pt fecesebisti ca accepta sa cante cum le comanda ciobanul. Adica sincer, cat sa mai suporti? Cata umilinta sa mai accepti? :))))

Daca promoveaza CSA in liga a doua pana si Mustata se leapada de cioban :))) Genul asta de indivizi merg intotdeauna cu valul, n-o sa vezi niciodata un last stand sustinut de recidivisti etc :)))

ripensistu
ripensistu  •  12 Februarie 2021, 18:11

Cand e frate langa frate...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează