FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // EXCLUSIV Situație incredibilă înainte de meciurile vitale din Europa League: „Noi nu ne schimbăm la stadion și ei vor să aducă o echipă din Liga 3 în vestiar!”

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, este revoltat de faptul că ar putea să împărtă stadionul cu o echipă din Liga 3
Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, este revoltat de faptul că ar putea să împărtă stadionul cu o echipă din Liga 3

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 10:00 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 11:13

GSP LIVE. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, este revoltat de faptul că ar putea să împartă stadionul cu o echipă din Liga 3.

„E o problemă mare la Botoșani în acest moment. Din câte am înțeles, vrea să joace și o echipă de Liga 3 aici și vom avea probleme mari cu gazonul, dar și cu siguranța. Noi nici măcar nu ne schimbăm la stadion. Eu vin direct echipat la terenul de antrenament.

Am înțeles că o echipă din Liga 3 ar urma să ne intre în vestiar și n-aș fi de acord. Nu e ok din punctul de vedere al sănătății. Am suferit o dată când s-a jucat rugby, au arat gazonul atunci. Mi se pare o lipsă de respect față de acești băieți. Presa din Anglia a scris despre Tottenham că va juca împotriva lui FC Botoșani, nu contra unei echipe din Liga 3, așa că ar trebui să avem mai mult respect”, a declarat Croitoru la GSP Live.

Formația din al 3-lea eșalon care își dorește să joace pe stadionul „Municipal” este CS Dante. Până în acest moment, nu s-a luat nicio decizie oficială.

VIDEO GSP LIVE // EXCLUSIV Situație incredibilă înainte de meciurile vitale din Europa League: „Noi nu ne schimbăm la stadion și ei vor să aducă o echipă din Liga 3 în vestiar!”

7.782 de locurieste capacitatea Stadionul Municipal Botoșani, aparținând Primariei

FC Botoșani poate întâlni Tottenham în Europa League

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). 

Meciul din turul 2 preliminar, cu Shkendija, e programat pe 17 septembrie. Eventualul duel cu Tottenham s-ar disputa pe 24 septembrie. 

Partida dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, afirma, în direct la GSP Live, că arena din Botoșani ar mai avea nevoie de ceva îmbunătățiri. Croitoru a dezvăluit numele a două orase în care duelul ar putea să se dispute: „Nu știu sigur, pentru că nu mă pricep la astfel de lucruri, dar am putea juca la Cluj sau la București, dacă nu ne suprapunem cu meciul lui FCSB”.

Citește mai multe știri de Liga 1:

Pablo Cortacero l-a lăsat să plece pe preferatul suporterilor! Decizie inexplicabilă a spaniolilor

Thomas Neubert și-a ales modelul din fotbalul european: „Vreau să fac ceva unic, dar nu ca Bayern”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1340923066299997
Ionel Macovei  •  06 Septembrie 2020, 17:15

Fc bt sau născut direct i liga 1 au uitat ca și ei au jucat an liga3

1065808933555529
Andrei Preda  •  05 Septembrie 2020, 13:33
Postat de cordell.hull pe 04 Septembrie 2020, 14:28

“Istetule” echipa de liga a treia era cea din Botoșani...

Din pacate o sa i faca arsice machedonii ....acum se cred fotbalisti ! ????

stefy29
stefy29  •  04 Septembrie 2020, 21:08
Postat de Catalin Amariei pe 04 Septembrie 2020, 12:16

Craiova à permis intrarea la un singur meci pt Mititelu si aia au rupt 50%din scaunele pe care au stat in galerie si au devastat si prin vestiar. Daca era la vedere trofeul de cupa Romaniei il faceau bucati

Mars ca au fost 15000 de oameni. A doua seara *** csu mogosoaia 2013 liga 2 direct a avut 3000 de suporteri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează