FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNTÂMPLARE

GSP LIVE / Să râdem cu Mutu, Neaga și Dani Coman » Poveste haioasă spusă de fostul atacant al Stelei: "Eram albi din cap până-n picioare"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 13:25

Adrian Neaga a povestit în direct la GSP LIVE o întâmplare alături de bunii săi prieteni Adrian Mutu și Dani Coman, cu care a fost coleg la FC Argeș. Cei 3 au fost nevoiți să se urce într-o rabă pentru a nu rata un antrenament al echipei de club. 

 

"Am avut meci cu Turcia la Constanța cu naționala. Eu, Dani Coman și Mutu eram la lotul de juniori. Am bătut 4-3 și am plecat la București. Am mai rămas pe acolo puțin. Sună Silviu Dumitrescu, antrenorul nostru de la FC Argeș. La ora 11 trebuie să fiți la antrenament. Hai să mergem, se făcuse 11-12 noaptea. N-am mai prins nici metrou, nimic.

Am ieșit la ocazie la Militari în treningurile naționalei. Nu a oprit nimeni. Până la urmă a oprit o rabă. Ne-am suit. Pe drum ne-am dat seama că raba tocmai dăduse varul din ea. Am ajuns la Pitești albi. Au început toți să râdă de noi. Eram ca din filme, albi. N-am stat în cabină, în spate, în rabă", a zis Adrian Neaga la GSP LIVE.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi!

RABA e o companie auto maghiară producătoare camioane și autoutilitare. La început a produs vagoane de marfă. A fost înființată în 1896.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dogred10
dogred10  •  19 Noiembrie 2018, 15:21

si iosif face transporturi cu raba, doar ca nu e raba, ci o roaba :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jackryan
jackryan  •  19 Noiembrie 2018, 15:09
Postat de moartea_din_vaslui pe 19 Noiembrie 2018, 14:55

Tibi (cel cu IQ 33) se prostește în văzul lumii, de dimineață până seara. Și cică ar fi familist..! Hai, nu zău, golane!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jackryan
jackryan  •  19 Noiembrie 2018, 15:07
Postat de valyomanyd pe 19 Noiembrie 2018, 15:03

***

un om cu 2 copii nu sta sa posteze non stop pe gsp ..sa-si faca mii de conturi

Vezi toate comentariile (21)
Comentează