FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

EXCLUSIV Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 10:25 / Actualizat luni, 15 mai 2023 11:08

În direct la GSP LIVE, Srdjan Luchin (37 de ani) a analizat lupta la titlu, dintre Farul și FCSB.

Fost fundaș la Poli Timișoara, Dinamo, FCSB, Viitorul și CFR Cluj, Srdjan Luchin spune că echipa roș-albastră are acum prima șansă la titlu, lăudând prestația jucătorilor lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”
FCSB
Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Cum vede Srdjan Luchin lupta la titlu din Liga 1

„E un final încins de campionat, cu două echipe bune și constante. Văd că FCSB e mult mai organizată și jucătorii sunt mult mai maturi. E o presiune imensă pe umerii lor, dar modul în care au gestionat meciurile cu Sepsi și CFR Cluj arată că au trecut anii peste ei. Au prestat un joc solid. Au mai multă experiență.

Vă dați seama ce presiune pe ambele echipe... Eu cred că pe Farul e o presiune în plus. A condus campionatul. Ar fi frustant să pierzi titlul în ultimele etape. E clar că o presiune mai mare pe umeri. Farul are avantajul terenului propriu, dar îi lipsesc jucători cheie. Are lipsuri importante în echipa de start.

Steaua (n.r. - FCSB) vine cu a doua șansă, dar vine în forță. A făcut jocuri foarte bune în play-off, chiar și cu Rapid. Și are un lider precum Florinel Coman, care în momentele cheie iese în față și trage echipa după el.

Acum o săptămână am spus că merg pe mâna Farului. Are un joc plăcut, cu multe ocazii. Mi-a plăcut cum pregătea jocurile domnul Hagi. Dar acum, în acest moment, văd că Steaua are un plus. Pentru că mi-a demonstrat că are jucători maturi. Toți au avut o atitudine foarte bună. Nu au riscat nimic și măcinau advesarul. Așteptau momente în care să puncteze”, a declarat Srdjan Luchin la GSP LIVE.

2titluri de campion are Luchin în palmares: FCSB (2015) și CFR Cluj (2018)

VIDEO Ștefan Târnovanu, declarații după FCSB - CFR Cluj 1-0: „La ultimul titlu, eram copil de mingi la Iași”

Citește și:

Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează