FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / VIDEO 3 întâmplări incredibile cu Aliuță » De ce l-a bătut pe Claudiu Răducanu, ce a făcut cu câinele lui Falemi, cum l-a fentat pe Pițurcă

Marian Aliuță și Claudiu Răducanu pe vremea când erau colegi la Steaua // Foto: Arhiva Gazetei Sporturilor
Marian Aliuță și Claudiu Răducanu pe vremea când erau colegi la Steaua // Foto: Arhiva Gazetei Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 12:57

Marian Aliuță (40 de ani), fostul jucător al Stelei și al Rapidului, a povestit în emisiunea GSP LIVE 3 momente incredibile care l-au avut în prim plan pe vremea când evolua pentru formația roș-albastră, atât ca junior, cât și la seniori, în perioada 2002-2004. 

1. Bătaie cu Claudiu Răducanu

„M-am bătut cu Claudiu Răducanu când eram la Steaua. Jucam rummy și el s-a enervat că am zis să facem piesele. A aruncat cu piesele spre mine și ne-am bătut destul de rău. S-a băgat Mirel. Am luat un scaun și am aruncat peste Mirel. I-am învinețit ochiul lui Claudiu.

Nu știu cum au aflat cei din presă, că au dat o poză cu ochiul lui. Atunci nea Piți mi-a spus că-mi dă amendă de 5.000 de dolari. Îmi pare rău de situația în care a ajuns Claudiu. Era un fotbalist credincios și cu un simț al porții extraordinar”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

2. A fugit din cantonamentul lui Pițurcă

Aliuță a avut și escapade în cariera de fotbalist:Am fugit din cantonamente. Am fugit și de la Steaua în era Pițurcă. El n-a aflat. Am chemat un taxi la vremea respectivă. Noi stăteam foarte mult în cantonament. Am plecat singur atunci. M-am întors pe la 1 dimineața, iar la 8 aveam masa”. 

3. Farsa pentru Falemi

Fostul fotbalist a povestit și farsa pe care i-a făcut-o lui Falemi: „El (n.r. Falemi) avea un câine pe care eu l-am băgat în saună. A venit Falemi și s-a supărat. Mi-a zis «Auzi, eu m-am luat de familia ta?». Era supărat, că el dormea cu cățelul în pat. Câinele n-a pățit nimic”.

„Când m-au luat la echipa mare la Steaua, am spălat ghetele jucătorilor cu experiență. Era atunci Stângaciu, care jucase și în 1986, și-și spăla singur ghetele. Am spălat ghete la Steaua și nu mi-e rușine. Era o realizare să intri în vestiarul ăla și să-l vezi pe Lăcătuș. Nu-mi pare rău deloc” Marian Aliuță

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  29 Ianuarie 2019, 21:18

Si eu am un purice cu care dorm in pat ! Cred ca face parte din familie ... *** , nu vrea deloc la sauna ! Nu vrea sa iasa din casa , am incercat sa-l pacalesc. Cred ca-i mai inteligent decit Aliuta .Bu spune atitea timpenii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  29 Ianuarie 2019, 20:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  29 Ianuarie 2019, 18:22

Mare om *** asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează