FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Adrian Ambrosie nu este de acord cu metodele Anamariei Prodan: „Nu mi se pare normal, impresarii strică fotbalul!”

Ana Maria Prodan în dreapta, iar în stângă ei, Horia Sabo
Ana Maria Prodan în dreapta, iar în stângă ei, Horia Sabo

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 14:17

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, a fost invitatul de azi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Anamaria Prodan Reghecampf, cunoscuta agentă de jucători, și-a făcut apariția în nenumărate rânduri în Copou, în calitate de prietenă a ex-finanţatorului Horia Sabo.

Ambrosie nu este de acord cu atitudinea pe care a avut-o Anamaria față de jucătorii ie;eni. Din spusele sale, impresara ar fi purtat discuții cu fotbaliștii.

„Am simțit că jucătorii se apropiau de Anamaria Prodan, ea a venit și la club. Citeam în presă că o să vină în calitate de președinte. Anamaria a avut discuții cu jucătorii, le-a propus să nu le mai dea ceva prime integral, ci în două-trei tranșe.  Nu știu în calitate de ce a făcut ea treaba asta.

Eu cred că impresarii strică fotbalul. Nu toți, dar sunt mulți care sucesc mințile jucătorilor, le promit că-i duc la nu știu ce echipe, iar jucătorii nu se mai concentrează”, a mărturisit Ambrosie la GSP Live.

vezi și:

Noua regulă U21 nu este pe placul Iașiului: „Sunt sigur că vor fi schimbări din primele minute!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează