LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Adrian Falub, afirmații șocante despre perioada Chiajna: „Erau jucători accidentați înainte de meci, iar după partidă nu mai aveau nimic” + „Am avut bătăi între fotbaliști!”

Miercuri, 14 August 2019

Adrian Falub, 48 de ani, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre problemele pe care le-a întâmpinat în perioada în care a antrenat-o pe Concordia Chiajna.

M-a uimit faptul că erau jucători accidentați înainte de meci, iar a doua zi după partidă nu mai aveau nimic. Am avut un jucător care se antrena până joi, iar de joi până sâmbătă, în ziua meciului, nu se mai putea antrena. Săptămâna următoare se întâmpla la fel. 

Erau fotbaliști care urmăreau scandaluri. Am avut și bătăi între jucători, pentru că nu acceptau ideea de a fi rezervă. 

Îmi asum ce s-a întâmplat la Chiajna, pentru că au fost fotbaliști pe care eu i-am adus. Dar n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva la o echipă de fotbal”, a spus Falub în dialogul cu Costin Ștucan, moderatorul GSP Live.

Primarul din Chiajna, important pentru echipă

Ovidiu Minea, primarul din Chiajna, a fost grav bolnav în ultima perioadă, iar acest lucru a afectat și activitatea echipei de fotbal. Adrian Falub a recunoscut importanța prezenței primarului la echipa din Chiajna.

„Tot ce întâmplă la Chiajna este cu acordul primarului sau sub supravegherea lui. Atâta timp cât nu a fost acolo, erau  mici detalii care nu funcționau și făceau diferența. Toată lumea își făcea griji ce se va întâmpla cu Chiajna dacă primarul nu va mai fi”, a spus Adrian Falub. 

Adrian Falub a retrogradat cu Concordia Chiajna la sfârșitul sezonului 2018/2019 din Liga 1. Tehnicianul a antrenat formația ilfoveană în perioada ianurie - iunie 2019. 

De asemenea, Falub a mai fost antrenorul Chiajnei în intervalul noiembrie 2015 - iunie 2016.

VEZI ȘI:

GSP LIVE / VIDEO Adrian Falub: „U Cluj e făcută să fie iubită, iar CFR să facă performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1