FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Alexandru David pune presiune pe fanii lui Dinamo: "Dacă voi nu faceți asta, nimeni din România n-o poate face"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 10:24

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre criza acută prin care trece echipa sa. Acesta a relatat un episod în care a fost băgat în ședință de fani, vorbind și despre proiectul socios al ultrașilor dinamoviști. 

"Știu ce am spus când am spus că obiectivul e evitarea retrogradării. Toată lumea m-a băgat în ședință, în frunte cu liderii galeriei. Voi cum vreți să facem la Dinamo? Să aducem doar jucători tineri, să prindem play-off-ul, să ne batem și la titlu?

Noi luăm banii suporterilor, nu dăm bani suporterilor. Fanii trebuie să cumpere acest club, 51% din club ar trebui să fie al lor. Brandul nu trebuie să fie al unei firme, ci al suporterilor. Dacă suporterii echipei Dinamo nu pot face asta, atunci nu poate nimeni în România! Vorbim laudativ despre ce fac cei din străinătate, dar apoi spunem că nu se poate. Vreau să-i văd pe fani dacă reușesc să facă acest lucru. Clubul Dinamo e de vânzare!", a dezvăluit David, la GSP Live. 

Vezi și:  DDB = Doar Divizia B! "Câinii" se află într-o situație disperată: numai recorduri negative după un nou eșec rușinos!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  10 Octombrie 2018, 19:03

Niste nesimtiti! L-ar fi dat pe Nistor si cu 500k ciobanului, dar le-a fost frica de bataie!

kwd2015
kwd2015  •  10 Octombrie 2018, 15:35

pai daca triliardele de suporteri sunt de tip tibilaqe33, aitistul cu 100 de clone, atunci nu prea are cine sa cumpere dinamo, ca fara clone, mai raman cam 1000 de mega suporteri. Restul..... simpatizanti de la tara

standart
standart  •  10 Octombrie 2018, 15:06

Misto tzeapa! Cumparati actiuni la o societate comerciala, parte responsabila civil intr-un proces de bancruta frauduloasa. Ce om de caracter acest david...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează