FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO "All-in" pe Mircea Rednic! Un fost golgeter crede în revenirea lui Dinamo în top: "E incredibil"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 11:49

Jean Vlădoiu a jucat un an la Dinamo, perioadă în care a marcat de 26 de goluri îîn 36 de meciuri. E uimit de situația în care a ajuns clubul care până în urmă cu 10 ani se bătea an la an pentru titlu în Liga 1. 

Fostul fotbalist care a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE are încredere în Mircea Rednic că o poate readuce pe Dinamo în top. 

 

"Rednic mi se pare unul dintre cei mai buni antrenori. Dar nu poți face minuni peste noapte. La ce greșeală am văzut la fundașii centrali! E inadmisibil! N-am înțeles ce a vrut să facă Mezague.

Va aduce jucători! Are tot ce-i trebuie Rednic pentru a reuși. N-am văzut antrenor ca el. Omul venea și ne spunea ce avem de făcut. Fără să aibă vreo notiță.

Aveam ciclu săptămânal fantastic! O plăcere să te antrenezi cu el! E incredibil cum gândește antrenamentele. Fantastic! Va fi greu să meargă în play-off, dar cred că e realizabil! Cred în Rednic și în Dinamo", a zis Jean Vlădoiu la GSP LIVE.

 clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  25 Octombrie 2018, 02:09

Vladoiu asta e angajatul gsp?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează