FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

GSP LIVE. VIDEO Avertisment direct pentru Reghecampf, după un meci suspect din Liga 1: „Nu ia foc, că mă cunoaște. Să nu zic mai multe despre anii '97, '98, cu o mașină”

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 09:44 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 12:18

Valeriu Răchită (50 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul antrenor și-a amintit despre un meci suspect disputat în Liga 1, în martie 2012, între Petrolul și Concordia Chiajna. 

Pe 12 martie 2012, Petrolul, antrenat de Valeriu Răchită, pierdea cu 3-4 în fața celor de la Concordia Chiajna, formație pregătită de Laurențiu Reghecampf. Ploieștenii conduceau cu 3-1, prin ”tripla” tunisianului Hamza Younes, dar au cedat pe final. 

Răchită, despre Petrolul - Concordia 3-4

„FRF a anchetat acel meci prin comisia de integritate, pe surse. Am aflat că 3 jucători au fost mânjiți. Unul îl spun, a fpst Matteo Gritti, portarul. L-am dat afară după acel meci. Mi-a fost adus din Elveția, jucase la Neuchâtel Xamax, dar mizeriile le făcuse în Liga 2 din Italia. 

Au mai fost 2 fundași, nu vreau să le spun numele, mai sunt încă în fotbal, ambii în Liga 2 din România. Bineînțeles că am simțit ceva necurat. Eu am lucrat ceva la antrenamente, iar pe final, fundașii mei jucau la offside. Fundașul stânga urca, fundașul dreapta rămânea în spate”, a povestit Valeriu Răchită la GSP Live. 

„Nu ia foc că mă cunoaște (n.r. Laurențiu Reghecampf). Aș putea să zic mai multe, din anii 97, 98. Să spună Ciocoiu ce s-a întâmplat cu Reghe, cu o mașină...”
- Valeriu Răchită

Echipele de start din Petrolul - Chiajna 3-4:

Petrolul: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, V. Negru - Opriţa, Boudjemaa, Hamza - Zerka
Rezerve: Valincius, M. Tudor, Dina, Linares, Buhuşi, Stoimirovici, Osiako
Antrenor: Valeriu Răchită

Chiajna: Gospodinov - Krumov, D. Bratu, Mamele, Guilherme - L. Filip, Petrovici, Vlad Munteanu, Ilie Iordache - Ad. Popa, Rocha
Rezerve: Niţă, Mihalcea, Lancev, Alex Dos Santos, V. Dinu, R. Iancu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti) / Asistenţi: Adrian Popescu, Daniel Mitruţ (ambii Craiova).

Reghecampf intervine în scandalul momentului: „Steaua pentru mine este echipa mea de suflet”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

GSP LIVE. Un fost tehnician din Liga 1, scârbit de intervențiile brevetate de Becali, s-a orientat spre alt domeniu: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate. Îmi merg bine afacerile cu măști”

El e cel mai bun fotbalist din Liga 1 » Cine l-a depășit pe Florinel Coman, conform monitorizării InStat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
955666621130438
Scarlat Marian  •  01 August 2020, 09:21

Acest "vivi" a fost mare fotbalist. Cred ca daca nu ajungea la Steaua nimeni nu stia de el. Bun jocatore, era el cam lemn, dar bunnn.

robotzel
robotzel  •  31 Iulie 2020, 23:13
Postat de Cornel Bubau pe 31 Iulie 2020, 15:56

rachita tata, esti de ***. Cam multe lucruri stii tu despre dopaje, meciuri aranjate si multe alte lucruri necurate. Oare doar le-ai auzit, sau nu cumva le-ai trait din plin? Oricum, e o mare nemernicie din partea ta sa dai lucruri cu subiect si predicat, cu nume despre anumite lucruri care s-au intamplat candva. ***

Daca știe atât de multe și nu merge la politie înseamnă că este la fel de mânjit că ceilalți.

iung811
iung811  •  31 Iulie 2020, 16:44

Nu mi-e rușine nici cu unul, nici cu altul, dar parcă de asta mic al prodancei se aud cam multe. Poate ne spune câte ceva si Miriuta de prin Germania. Cum ar fii? Daca s- a îmbogățit cine stie cum s-a spălat și e curat?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close