FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP Live // VIDEO Detalii despre colaborarea dintre Academica Clinceni și FCSB: „Dacă mi se va spune să mă dau la o parte cu FCSB, îmi fac geanta și plec!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 12:04

Ilie Poenaru (42 de ani) a fost invitatul de azi de la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.  

Antrenorul Academica Clinceni a vorbit despre relația pe care o are echipa sa cu FCSB, dar și despre cum vede un posibil duel dintre FCSB-Academica Clinceni în Liga 1.

 

 

Această colaborare cu FCSB este de mult timp. Argăseală are o relație bună cu cei din club. Dacă eram satelitul FCSB-ului, cred că Benzar sau jucătorii mai cu experiență veneau la noi, nu erau împrumutați  prin Liga 1. La noi au venit jucătorii care au jucat la juniori sau la Liga 3. Sunt 9 jucători. Nu există o limită în regulament, dar dacă va fi, ne vom supune. Mi-au fost trimiși mai mulți jucători, eu am păstrat 9. 

FCSB sau Gigi Becali nu mă obligă să joc cu 4 jucători de la ei, pentru că mai mult de 1-2 nu joacă, puteți să vă uitați la meciuri. Niciodată nu mi-a transmis cineva ceva! Este doar o colaborare între noi! Nu ne susține Becali financiar! Nu ne-a promis Becali nici o primă de promovare! Geambazi ne ajută pentru că noi suntem un club mic, nu ne permitem chiar orice! Ne ajută cu problemele jucătorilor medicale, de exemplu. Nu este vorba de partea financiară”, a declarat Poenaru la GSP Live. 

Duel FCSB-Clinceni în Liga 1

„O să vedeți că noi o să încercăm să batem FCSB, dacă ajungem în Liga 1. Atât timp cât sunt eu aici, poate să îmi sugereze cine ce vreau, eu dacă mi se va spune să mă dau la o parte în meciul cu FCSB, îmi iau geanta și plec! Eu am coloană și nu plec capul. Dacă pierd, vreau să pierd pe teren. Echipa mea va juca de la egal la egal cu FCSB” 

9 jucătoria împrumutat FCSB la Clinceni: Cristian Andrei (portar), Alexandru Dinu (fundaș), Alexandru Nicola, Vlad Mihalcea, Mihailo Mitrov, Ovidiu Horșia (mijlocași), Robert Ion, Salvatore Marrone și Cristian Dumitru (atacanți)

Citește și:

Căderea lui Vlad Mihalcea, explicată de actualul antrenor: „L-am prins la 12 noaptea cu căștile pe urechi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
miki123
miki123  •  11 Mai 2019, 08:08

Nu se lasă giji! O să își facă o ligă numai cu echipe patronate de el......și uite așa va ieși fcsb campioană!?! Mare bătaie de joc la adresa fotbalului românesc și a suporterilor români! Ciobanul nu este prost că incearcă(In nesimțirea lui crede că i se cuvine), cei care îi acceptă aberațiile sunt niște proști și ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  11 Mai 2019, 00:12
Postat de chiorul pe 10 Mai 2019, 23:52

De parcă ai fi primul... Bă băiete, Jigi, îi zboară pe ai lui cât ai bate din palme. Tu, pentru el nici nu exiști. Ești ***. Poate ai coloană și fair-play, dar intreabă-l pe Bunica ce înseamnă "să joci cu dușmănie" cu echipa păstorașului cel viteaz...

Nu se poate așa ceva, aștia ne mint în față! Să nu-ți bagi ce ți se scoală în ei? Ei ne cred proști și noi îi credem mai proști? Ce caută ăștia la promovare, sunt dovezi destule care arată implicarea FCSB acolo.

chiorul
chiorul  •  10 Mai 2019, 23:52

De parcă ai fi primul... Bă băiete, Jigi, îi zboară pe ai lui cât ai bate din palme. Tu, pentru el nici nu exiști. Ești ***. Poate ai coloană și fair-play, dar intreabă-l pe Bunica ce înseamnă "să joci cu dușmănie" cu echipa păstorașului cel viteaz...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează