FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Damian, fost președinte la FC Vaslui, „țap ispășitor” pentru suma de 90 de milioane de euro: „O să fiu primul pe țară!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 11:33

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, este considerat „țapul ispășitor” pentru dispariția echipei. Lichidatorul care se ocupă de acest caz cere suma uriașă de 90 de milioane de euro.

 

 

„Am la ora actuală peste 300 de pagini păstrate cu toate sumele de bani plătite în club doar cu acordul grupurilor de firme. Orice sumă de bani era plătită doar cu acceptul domnului Porumboiu. Eu eram de fațadă. Clubul nu a avut niciodată un leu la dispoziție, totul se întâmpla prin intermediul grupului de firme conduse de el. 

Altă cauză a prăbușirii cluburilor au fost litigiile la LPF, UEFA. Eu eram doar pe drum să rezolv aceste lucrur, acum sunt și cel care va plăti. Mi-a spus cineva că eu voi plăti, că se întâmplă lucruri pe la spatele meu. Suma de 90 de milioane de euro o cere acum lichidatorul, prieten foarte bun cu respectivul finanțator.

Eu risc atragerea răspunderii. Probabil o voi plăti. Să văd câte generații vor mai fi după mine. O să fiu primul pe țară, mai mult ca sigur”,  a declarat Damian la GSP Live

„S-au perindat antrenori peste antrenori, cu clauze uriașe. Îmi aduc aminte de Marius Lăcătuș. El venise să preia lotul, el nici nu știa că a fost demis. Era celălalt antrenor la ușă” Ciprian Damian

Porumboiu iese și el la atac

Adrian Porumboiu: „Avem de-a face cu un infractor. A furat 3.250 milioane de euro, cu documente. Și-a făcut 3 contracte de administrare, avea de încasat 1,8 milioane de euro. Cum e posibil să-și pună salariul ăsta?”.

„E o decizie împotriva lui. Are de dat 10 milioane, nu 90 de milioane cum zice el. A furat banii”, a explicat Porumboiu.

În replică, Damian a spus: „Ce replică de toată jena ... eu am recunoscut că aveam un contract de administrare, dar banii au ajuns la mine vreodată?! Am semnat și am predat. Dar el vira cât să scot și să-i aduc lui”.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Blat din Liga 1 scos la iveală: două goluri din penalty și cartonaș roșu direct + Mod inedit de cumpărare a meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează