FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache a povestit un episod tulburător: „Asistenta mi-a spus că fiul meu are tumoare cerebrală. Am simțit că lumea se strânge în jurul meu și mă apasă”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:01

Tehnicianul Costel Enache (46 de ani), în prezent liber de contract, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață și a povestit un episod tulburător din trecutul familiei sale.

Enache și-a adus aminte de momentul în care fiul său a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. Astăzi, băiatul lui Costel Enache este vindecat, însă antrenorul n-a uitat șocul pe care l-a resimțit cât timp copilul său a fost bolnav.

„Cel mai dur moment a fost când asistenta mi-a spus «Știți, copilul dumneavoastră are tumoare cerebrală». Vorba din popor «cade cerul pe tine» e una reală, eu așa am simțit. Am simțit că lumea se strânge în jurul meu și mă apasă. Vestea a fost de o duritate incredibilă, am gestionat-o foarte foarte greu, dar am dus treaba la bun sfârșit cu mult ajutor. 

Nici acum nu știu cui să-i mai mulțumesc, nu știu în fața cui mai am datorii, dar oamenii sunt buni și sufletiști și înțeleg când ai nevoie de ajutor”.  

„Cea mai mare greșeală a fost să ținem ascuns acest lucru”

Costel Enache a oferit sfaturi celor care trec prin astfel de momente cumplite.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o e că multă perioadă am ținut ascunsă această problemă. A fost un consum energetic și mental foarte mare și îmi pare foarte rău. 

Cred că dacă cineva întâlnește această problemă, trebuie să discute cu cei din jur, să se descarce și să elimine prin comunicare acea energie negativă. Noi am încercat să ținem lucrurile în familie. Dar, imediat cum povestea a ieșit în media, ne-am mai eliberat și lucrurile au început să prindă contur. Am început să sperăm și ne-am regăsit puterea de luptă și încredere”, a povestit Costel Enache, la GSP Live. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează