LIGA 1  ·  STEAUA

GSP LIVE // VIDEO Cum s-a implicat Valentin Ceaușescu în transferul unui jucător la Steaua: „A trimis 200 de soldați în Combinat și 5 mașini ARO”

FOTO: masinanoastraaro.blogspot.com
FOTO: masinanoastraaro.blogspot.com

Luni, 11 Februarie 2019, 14:38

Constantin Cojocar a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada în care juca la Steaua, în anii 80, și despre cum s-a implicat Valentin Ceaușescu la echipă.

  • Vezi cum s-a implicat Valentin Ceaușescu în transferul lui Cojocar de la Corvinul la Steaua și cum a trimis 200 de soldați la Combinat.

„Valentin Ceaușescu venea în fiecare zi la echipă. Făcea baie cu noi, alerga cu noi. Nici nu încerca să se bage unde nu îi fierbea oala. Corvinul nu voia să îmi dea dezlegare de transfer la Steaua.

Atunci a vorbit cu primul secretar de la Hunedoara și a zis «Până mâine vreau dezlegarea lui Cojocar». Am înțeles că s-au trimis trimis 200 de solați ca să muncească un an în Combinat și 5 mașini ARO”, a declarat Constantin Cojocar la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Moment incredibil cu Mircea Lucescu: „Era antrenorul lui Dinamo și a intrat în vestiar la noi: «Acum v-ați găsit să jucați fotbal?»””Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (6)

rocky2  •  12 Februarie 2019, 02:25

Ce stiu fcsb-istii de azi? De ce nu faceti si un reportaj despre cate cupe si titluri au furat cu Valentin in drum spre dusuri! Mai ales in acea serie de 100 de meciuri fara infrangere, cand era ordin direct de la pa partid conducatorilor de cluburi sa nu ridice nimeni probleme beizadelei dictatorului! Cand arbitri erau amenintati si prelungeau meciurile cate 8-10 minute pana dadea Lacatus golul izbavitor! Ia intrebati-l pe Andone de ce i-a aratat dosul in '88 pe Ghencea, ar avea multe de povestit!

adi_stelistul  •  11 Februarie 2019, 19:14
Postat de cpt.ahab pe 11 Februarie 2019, 19:01

Făcea parte din productiva linie de atac Gabor- Cojocaru- Văetuș. I se spunea Cojocaru, nu Cojocar, în acele vremuri. Linia de mijloc hunedoreană era și mai și: I: Petcu- Mateuț- Klein. Erau vremurile în care Corvinul avea celebra normă de goluri marcate adversarilor.

Te cred pe cuvant. Imi aduc aminte de Gabor (Balonul de aur la mondialul juniorilor din 1983), imi aduc aminte de Vaetus (a dat primul gol al nationalei in campania pentru Euro '84), imi aduc aminte de norma de goluri (deseori depasita, imi amintesc un 7-0 cu Galatiul), dar nu-mi amintesc de Cojocar/Cojocaru. Si in orice caz la Steaua sigur n-a fost vreun jucator important. Eu nici nu stiu daca a jucat la Steaua sau la satelitul din B (daca nu ma insel era un Mecanica fina Steaua sau asa ceva). Ma rog...

cpt.ahab  •  11 Februarie 2019, 19:01
Postat de adi_stelistul pe 11 Februarie 2019, 17:17

Aoleu, ce desfasurare de forte pentru transferul lui Cojocar. Un jucator care nici la Corvinul, nici la Steaua nu a insemnat ceva deosebit. Eu nu mi-l amintesc, desi am niste amintiri vii din acea perioada (de pilda imi amintesc de "celebrul" Dubinciuc de la Corvinul sau Oncu ori Nicsa, dar nu si de Cojocar - nici macar nu-i gasesc nicaieri mentionata activitatea, cu exceptia unei pagini anemice pe wikipedia in germana). Ma rog, paguba-n ciuperci. Asa o fi, cum zice, ca prea le zice cu foc.

Făcea parte din productiva linie de atac Gabor- Cojocaru- Văetuș. I se spunea Cojocaru, nu Cojocar, în acele vremuri. Linia de mijloc hunedoreană era și mai și: I: Petcu- Mateuț- Klein. Erau vremurile în care Corvinul avea celebra normă de goluri marcate adversarilor.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1