FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE VIDEO De unde a pornit scandalul dintre Dănciulescu și Bratu: "Eu n-am fost de acord cu aducerea a doi jucători și Florin s-a supărat"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 10:49

Ionel Dănciulescu a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că unul dintre motivele neînțelegerii cu Florin Bratu a fost reprezentat de transferul a doi jucători nedoriți de fostul director general de la Dinamo.

"Eu n-am fost de acord cu aducerea a doi jucători. I-am spus și lui Florin Bratu și s-a supărat pe mine. El a spus că nu văd situația de ansamblu foarte bine și i-am spus că ăsta-i punctul meu de vedere, s-ar putea să greșesc eu. La fotbal niciodată nu o să mint, că s-ar putea să greșesc, e normal. Voi spune mereu lucrurile cum le văd eu.

La început n-am fost pe aceeași lungime de undă, nu știu de ce. Am avut o discuție bărbătească amândoi în care ne-am spus cuvântul. Florin mi-a reproșat mai multe lucruri. Eu i-am explicat din start că nu sunt omul funcției, nu vreau să fiu șef. Eu sunt un tip care vreau să fac echipă.

El a făcut lucruri bune la Dinamo, în special în prima perioadă. În campionatul ăsta nu s-a mai putut gestiona situația. E un antrenor de perspectivă, care mie-mi place. Trebuie să fie în anumite momente mult mai calm și cerebral. Era un antrenor care se implica foarte mult și nu suporta să piardă", a declarat Danciu la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE VIDEO Ca pe vremea Securității! Dezvăluiri șocante de la Dinamo: "S-au controlat telefoanele și s-a depistat cine dădea informații presei"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  15 Octombrie 2018, 13:18

Super Danciu, intotdeauna un om de nota 10 si de un bun simt iesit din comun. Tu si cu Niculescu sunteti adevarate legende, atat fotbalistic cat si uman. Mereu v-am respectat, chiar daca pe Dinamo n-am suportat-o niciodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează