FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

GSP LIVE // VIDEO Denis Alibec ar încurca-o dacă el s-ar întoarce la Astra: "I-aș zice: «du-te, bă, frățioare și fă altceva!»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 13:13

Marin "Magiun" Barbu (60 de ani) a fost invitat la emisiunea GSP Live. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu crede că Denis Alibec este irecuperabil și regretă că își irosește talentul.

 

"Păcat de copilul ăla. La fizicul lui, mingea chiar îl ascultă. Eu nu mai înțeleg nimic. Comportamentul lui nu e normal, dar nici nu se schimbă. Așa a fost la fiecare echipă.

Eu i-aș spune o dată, de două, hai de trei ori, l-aș lua cu frumosul, «fratele meu, băiatul meu». Dacă nici atunci nu se vede nimic, atunci «du-te, bă, frățioare și fă altceva!».

Marius Șumudică a reușit un lucru mare la Astra. A reușit să scoată ce e mai bun din Alibec și Costică Budescu", a declarat Barbu la GSP Live. 

"Magiun" Barbu a antrenat Astra în două mandate, 2010 și 2013. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Omul din spatele celebrului Dinamo - Foresta confirmă un blat: "Nevasta mea a stat la masă cu ei"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  17 Noiembrie 2018, 23:28

Discuţia despre Alibec e lungă şi complicată, eu l-am criticat de destule ori (şi pe bună dreptate) dar trebuie să recunosc că-mi pare rău că un talent ca el s-a pierdut. Problema lui e că, în ciuda faptului că are controlul asupra balonului, reuşitele sale au fost relativ puţine. Sigur, nici poziţia pe care a fost folosit de multe ori (vârf împins) nu-l avantaja, el nu-i deloc un număr 9 clasic, un centru atacant, mai degrabă un vârf 2 sau mijlocaş în spatele vârfului. Nu pot să nu remarc viziunea asupra jocului pe care-o arăta în anumite faze, am detectat chiar o scânteie de geniu de tip Dobrin în privinţa unor anumite pase în profunzime pe poziţie viitoare pe care le-a dat, păcat că n-a avut colegi care să-i înţeleagă ideile, i-a lipsit un Radu II percutant care să-i valorifice serviciul. În privinţa execuţiilor individuale, aci e buba cea mare, a încercat foarte multe însă i-au ieşit foarte puţine - şi aci se face diferenţa între jucătorii cu adevărat mari şi cei care se pierd pe drum. Jucătorilor mari le ies execuţiile în proporţie foarte mare (şi în meciuri importante), lui i-au ieşit doar arareori (şi în partide fără însemnătate deosebită). Păcat, mare păcat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close