FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

GSP LIVE / VIDEO FABULOS » Un fost mijlocaș român face mărturisiri incredibile: "Fumam 4 pachete pe zi. Când m-am lăsat, n-am mai dat niciun gol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 13:24

Daniel Iftodi (50 de ani) a mărturisit la emisiunea GSP LIVE că în perioada în care era fotbalist profesionist fuma câte 4 pachete de țigări pe zi.

"Când mă lăsasem de fumat nu mai dădeam un gol. Ajunsesem la 4 pachete pe zi. Dacă la 2 noaptea nu aveam țigări, mă duceam la magazin. Dacă nu aveam pâine, nu mă duceam. Mulți nu cred, dar fumam foarte mult. Mă simțeam bine pe teren. După 6 luni când m-am lăsat m-am dus să fac radiografia la plămâni mi-au spus că n-am fumat niciodată, că am un plămân foarte curat. Fumam de la 16 ani, dar în 2010 m-am lăsat, fix când m-am lăsat de fotbal.

A fost o perioadă la Bistrița (n.r. la Gloria) când m-am lăsat de fumat și nu dădeam niciun gol. Au fost vreo două săptămâni. Nu aveam nicio ocazie. M-a chemat nea Jean (n.r. Pădureanu) la el acasă și m-a așteptat cu 3 cartușe de țigări. Următorul meci am dat trei goluri", a declarat Iftodi la GSP LIVE.

4 titluri
de campion are Iftodi în cariera sa de jucător: 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
peluza
peluza  •  04 Ianuarie 2019, 16:13

A ZECEA OARA CAND RELUATI ARTICOLUL

dakesis
dakesis  •  09 Noiembrie 2018, 17:43

probabil ca tre' sa tragi la masea vreo 4 sticle pe zi ca sa crezi ca un abuz asupra corpului de zeci de ani nu lasa nicio urmare. Nu ar fi prima oara cand niste controale la medici din Romania ies absolut ok, apoi aceleasi controale 'afara' au cu totul alte rezultate. S-a intamplat asta si cu mine, si cu altii din familie. L-as sfatui pe acest fumator sa isi faca niste analize serioase. Aia din Romania iau banii degeaba, se fac ca se uita, dar inventeaza niste rezultate, 'sa fie bine pentru toata lumea'.

1307255622664355
Liviu Petrila  •  09 Noiembrie 2018, 16:33

Un sportiv nu face așa ceva. Un exemplu negativ.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează