FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO+FOTO Cum a agățat-o Cătălin Țîră pe Ilinca Vandici: „Purece i-a dat mesaj de pe telefonul meu și ea a răspuns”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 10:35

Cătălin Țîră (25 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live și a vorbit despre perioada zbuciumată din viața lui și despre cuceririle sale. 

Atacantul lui FC Voluntari a avut de-a lungul timpului relații cu femei celebre din România, cum ar fi Anda Adam și Ilinca Vandici, dar acum s-a așezat la casa lui și are o relație de peste doi ani cu Alexandra.  

Țîră a povestit cum a cucerit-o în urmă cu mai mulți ani pe frumoasa Ilinca Vandici.

„Eram în cantonament, la Chiajna parcă. Din cauza lui Purece (n.r. Florin Purece, 27 de ani)  i-am scris. De fapt el mi-a luat telefonul și i-a scris. Ea a răspuns, am vorbit, după ne-am văzut și am fost împreună cam un an. Am început să râd când i-a scris Purece, râdea și el, ce era să mai fac, îi scrisese deja. Nu mai știu ce i-a scris, «Ești o frumoasă» sau ceva de genul ăsta. A fost o perioadă din viața mea, nu regret nimic”, a povestit Cătălin Țîră, la GSP LIVE. 

Țîră era apărea des prin presă având în vedere cuceririle sale, dar nu era încântat când era „vânat” de către paparazzi. 

Când umbli cu femei celebre e inevitabil să nu apari în presă. Paparazzi asta așteaptă, să vadă o relație, să vadă ceva. Nu îmi plăcea să apar în presă, în ziarele astea de cancan. Evitam tot timpul. Tata mă sfătuia să o las mai ușor, pentru că e mai important fotbalul și în România, dacă ai astfel de ieșiri ești catalogat altfel. Mulți spun că nu îți mai stă gândul la fotbal”, a spus Cătălin Țîră.

+5 FOTO

VEZI ȘI:

FCSB, inclusă în topul echipelor cu cele mai multe trofee din lume! Pe ce loc se află echipa lui Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  10 Septembrie 2019, 13:29

Ilinca Vandici, va dati seama de profesia ei de căpătâi? Hai ca e simplu!

bazinga
bazinga  •  10 Septembrie 2019, 12:55

Vandici este etern vulnerabila si asa de fragila la avansurile nevinovate ale oricarui barbat.....Cand nu da Dumnezeu nimic intre urechi....

respect2014
respect2014  •  09 Septembrie 2019, 16:44

Din tot ce a facut si a zis Daum... "***" va ramane pentru totdeauna! Partea proasta este ca nici macar nu incearca sa schimbe asta domnii de la gsp. De maine incep stirile cu Gigi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează