FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali era mai cuminte în urmă cu 13 ani » Stelian Stancu: „Nu venea în vestiar să ne spună cum să jucăm”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 11:00

Stelian Stancu (38 de ani), fost fundaș dreapta la echipe precum Sportul Stundențesc, FCSB, Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre relația cu patronul Gigi Becali. 

„Chiar s-a purtat ok. Dacă stai de vorbă cu dumnealui față în față, e un om foarte ok. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic, nici la televizor. În perioada aia nu făcea declarații foarte multe la televizor despre jucători. Dacă avea ceva să ne spună venea în vestiar.

Avea o relație foarte ok cu Olăroiu. Nu venea în vestiar să ne spună cum să jucăm. Venea să ne ureze succes, iar după meci venea să ne felicite dacă câștigam. Dacă pierdeam, ne spunea 2-3 cuvinte despre atitudine sau de ce am greșit la gol, dar nu ceva urât, cum zicea acum câteva luni de nu știu ce jucător că e «praf»”, a povestit Stelian Stancu, la GSP LIVE. 

Stancu, acum antrenor de fotbal la British School of Bucharest și Olympic RFH, a jucat 17 partide pentru FCSB în sezonul 2006-2007, reușind să înscrie și un gol.  

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  31 Octombrie 2019, 19:08

Iarăși articol despre *** ? A fost un prostalău de când a început să aducă blugi din Turcia pe banii lui Hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează