FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

GSP LIVE // VIDEO Jean Vlădoiu dezvăluie accidentarea care i-a schimbat cariera: "Am avut dublă fractură la 12 ani! Mi-au zis «Dacă nu putem să-l punem la loc, trebuie să-l tăiem»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 15:32

Jean Vlădoiu, fost atacant la echipe precum FC Argeș, Steaua, Rapid, Dinamo, Koln sau Universitatea Craiova, a povestit la GSP LIVE că la 12 ani a avut o accidentare dură la piciorul drept, care l-a făcut să devină stângaci.

"În copilărie am fost dreptaci, nu stângaci. Am avut piciorul rupt la 12 ani. Am avut dublă fractură și am stat 8 luni. Toți au crezut că o să mă las de fotbal. Așa am devenit stângaci. Piciorul era rupt de la gleznă. Se ținea doar în piele. Mi-au zis «Dacă nu putem să-l punem la loc, trebuie să-l tăiem». Colegii râdeau, un picior era dezvoltat și altul era ca de barză", a declarat Jean Vlădoiu la GSP LIVE.

Vezi declarația completă a lui Jean Vlădoiu despre accidentarea la picior

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Fost campion cu Steaua, dezvăluire incredibilă! A jucat într-un meci trucat în prima ligă, iar Pițurcă era antrenor: "Ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm"

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Două momente ȘOCANTE de la echipa națională: "Gică Popescu a cerut să fiu trimis acasă! FRF mi-a luat 35.000 de dolari din cont!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează