FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Două momente ȘOCANTE de la echipa națională: "Gică Popescu a cerut să fiu trimis acasă! FRF mi-a luat 35.000 de dolari din cont!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 12:34

La emisiunea GSP LIVE, Ion Vlădoiu a dat detalii despre un episod incredibil petrecut la Campionatul Mondial din 1994.

Vlădoiu a dezvăluit că după ce a fost eliminat în meciul cu Elveția, 1-4, Gică Popescu a cerut ca el să plece acasă și că Federația i-a luat suma de 35.000 de dolari din cont.

"Ieșind din grupe, fiecare jucător trebuia să primească 32-35.000 de de dolari, pentru prezența în cantonament. Am ajuns acasă și mă așteptam la o amendă de 5-10.000 de dolari. M-am dus la bancă și am văzut că nu am niciun ban în cont", a declarat Vlădoiu la GSP LIVE.

Vezi în video declarația integrală a lui Vlădoiu despre incidentul după CM 1994

 

RELAȚIA FRF - Banca Internațională a Religiilor 

Banca Internațională a Religiilor (BIR) a fost o bancă din România (constituită cu capital de la Mitropoliile Olteniei și Moldovei, Biserica Armenească, Cultul Penticostal, Muftiatul de la Constanța, Casa Regală din Arabia Saudită, S.N.C.F.R, și alte societăți românești) care a dat faliment în anul 2000. Prejudiciul estimat în urma falimentului a fost de 70 de milioane de dolari.

FRF a avut conturi deschide la BIR, iar Marian Albu - trezorierul federației în mandatele lui Mircea Sandu - a fost vicepreședintele băncii. În Consiliul de Administrație al BIR se afla și Nicolae Cristea, directorul de atunci al Loteriei Române. Loteria sponsoriza FRF, iar Cristea avea afaceri cu oameni importanți din federație printre care Albu și secretarul general adjunct de atunci, Cristian Bivolaru, actualul director general la Viitorul Constanța.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Fost campion cu Steaua, dezvăluire incredibilă! A jucat într-un meci trucat în prima ligă, iar Pițurcă era antrenor: "Ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  25 Octombrie 2018, 09:15

CINEVA DE CURIND ADICA TATOIU SI ACTORUL ZAMFIRESCU SPUNEAU CA LEGEA NU TREBUIE SA FIE EGALA . DISTINSELE FIGURI SI FACATURI CARE DUPA CE AU AFIRMAT ACEASTA INEPTIE ISI OCUPA LOCUL CEL PUTIN IN MINTEA MEA LA LADA DE GUNOI. SI ASTA IN CAZUL ILIE NASTASE SI MERSUL BAUT LA VOLAN. I-AS FI INTREBAT DACA ILIE ACCIDENTA MORTAL UNUL DIN COPII LOR LA FEL AR FI JUDECAT? SA MAI AMINTESC DE RAPOSATA STELA POPESCU CARE RAGEA DIN RARUNCHI CU ARSINEL CA DA TREBUIA SA TREACA PESTE RIND PENTRU A LUA RINICHI PENTRU CA ESTE VEDETA ESTE TOT CORECT? ACESTI OAMENI CARE FAC ASEMENEA AFIRMATII PE CIND COPII AU MURIT IN RASCOALA DIN 89 ESTE REGRETABIL. STIM CU TOTII CA LEGEA NU SE RESPECTA DAR CEL PUTIN SA DEA O SPERANTA CA ASA VA FI. IN CAZUL VLADOIU OK. NU INTELEG CINE ERA GICA POPESCU SA HOTARASCA CA MAI APOI SA INTRE IN PUSCARIE PENTRU EVAZIUNE. VLADOIU TREBUIA SA-SI PRIMEASCA PARTEA LUI. A GRESIT SI ESTE OMENESTE. INSA INTREB DECE NU S-A FACUT LA FEL CU DOMNUL "REGE" HAGI PE CIND A ACCIDENTAT PE ACEL ITALIAN. ITALIANUL NICI NU A VRUT SA-L MAI VADA. PUTEA SA-L NENOROCEASCA PENTRU TOATA VIATA. ATUNCI DORINEL MUNTEANU A PRELUAT FRIEIELE SI A FOST APLAUDAT LA SCENA DESCHISA DUPA CUM A JUCAT PE CIND "GENIUL DE LA OVIDIU" ERA OUT. SINT LUCRURI CARE NU LE INTELGE NIMENI. VRETI DREPTATE DAR SE INCEPE CU CINE? CU VLADOIU? A GRESIT GROSOLAN DAR SI HAGI A FACUT-O DE OAIE. DUBLU STANDARD IN APRECIERE NU? APOI PRESA PREA STA IN POZITIA DE DREPTI LA TOT CE SPUNE HAGI. RUSINOS

maistor_kokir
maistor_kokir  •  25 Octombrie 2018, 03:25

Probabil n-ai prins acel meci, era deja 3-1 pt elvetieni, a fost un atac prin alunecare dar cu piciorul f sus, l-a lovit de la julit pe elvetian in zona genunchiului. Cred ca cei din federatie l-au pedepsit pe Jean pt reactia avuta dupa meci, posibil sa fi raspuns urat vreunui acolit a lui Micea Sandu.

581534618615543
Robert Ivan  •  24 Octombrie 2018, 20:21

Ion Vladoiu, cel care a reusit incredibila performanta de fi eliminat din teren, pe 22 iunie 1994, dupa numai trei minute de joc.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează