FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Jose Mourinho l-a debutat pe Geraldo Alves la Benfica: „Mi-au tremurat picioarele” + Cum a gestionat un vestiar de vedete

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 10:33

Geraldo Alves (38 de ani), fost fundaș la FCSB, Petrolul și Astra Giurgiu în Liga 1, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live și a vorbit despre începuturile carierei sale.  

Jose Mourinho (56 de ani) a fost cel care l-a debutat la Benfica, în prima ligă portugheză, chiar într-un derby cu Sporting Lisabona, în 2000.  Încă de la începutul carierei, Mourinho avea personalitate. După o victorie cu 3-0 în fața rivalei, portughezul și-a dat demisia, pentru că cei din conducere nu au vrut să îi prelungească înțelegerea. 

Am debutat împotriva lui Sporting, cu 90.000 de persoane în tribună. Era 3-0, Mourinho m-a chemat pe mine în minutul 75 și am fost foarte mulțumit. Mi-au tremurat picioarele. Atmosfera a fost incredibilă. Am fost nervos, fericit. Bonusul era ceva de pe altă lume pentru cine juca și eu am jucat. Am câștigat cu 3-0. Am avut lângă mine jucători cu nume pe bancă și nu mă așteptam să joc eu. Mi-a zis «vino, intră tu». M-a băgat la mijloc și mi-am făcut treaba. Nu mi-a spus nimic după meci, toată lumea era fericită. 

După meci însă el și-a dat demisia. S-a schimbat președintele și se vorbea în presă deja că vine alt antrenor. A avut o oportunitate să plece cu capul sus, eram pe locul 3, la puține puncte diferență de primul loc. A dat cu pumnul în masă, a spus «Am făcut o echipă bună, vreau să continui, nu vreau să fiu dat afară la sfârșit de sezon sau să fiu campion și să vină alt antrenor. Vreau contract pe mai mult timp». Conducerea nu a vrut să îi prelungească. Toți jucătorii am mers la președinte să îi cerem să rămână antrenorul”, a povestit Geraldo Alves, la GSP LIVE.  

VIDEO // Cum a reușit Jose Mourinho să câștige vestiarul

VEZI ȘI: 

FOTO Marius Șumudică și-a prelungit contractul cu Gaziantep » Declarația exclusivă a antrenorului pentru GSP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mongolia2060
mongolia2060  •  29 Octombrie 2019, 14:47

“Mourinho l-a debutat pe Geraldo Alves”, haha, Udrea, agramatule, tu esti autorul acestei “perle”? Nea Tepelin, da- i o prima contopistului asta, uite ce-a produs osteneala lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează