FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO "Magiun" Barbu a dezvăluit marele său regret + ce idol a avut în copilărie

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 16:55

Marin Barbu a fost invitatul lui Costin Ștucan în emisiunea GSP Live. "Magiun" a oferit răspunsuri interesante în cadrul rundei de Q&A.

 

Idolul din copilărie:
 "Mereu l-am admirat pe Anghel Iordănescu. Îl vedeam mereu când venea la Steaua. Eu eram copil de mingi, îl admiram. Avea un driblig fin".

Când a plâns din cauza fotbalului?
"Nu am plâns niciodată din cauza fotbalului. Poate doar când eram copil".

V-ați descurca în meseria de prezentator?
"Aș face show. M-ați angaja imediat. Vin, pun niște întrebări invitaților de n-au pomenit. Cu mine nu ține șmecheria".

Marele regret
"Îmi pare rău că în fotbalul românesc ești uitat când ajungi la o anumită vârstă. Ne simțim uitați atât eu, cât și foștii fotbaliști de la Sf. Gheorghe sau Brașov".

Întreaga rundă Q&A în videoclipul de mai sus. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Poveste savuroasă cu Dorin Semeghin: "M-a sunat după 3 zile și mi-a zis: «Nea Marine, mor, nu mai fac!». Păi, știți cum l-am pedepsit?" :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează