FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Măldărășanu, despre Pancu: "E un model: făcea o beție toată noaptea și nu se vedea a doua zi la antrenament" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 11:33

Marius Măldărășanu a fost azi invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul mijlocaș al Rapidului a povestit o întâmplare haioasă dintr-un cantonament, în care Daniel Pancu a reușit să îmbete o bună parte a echipei. 

 

 

" Daniel Pancu e un model. A jucat până la o vârstă la care unii nici nu visează. Mereu le-am spus astora și elevilor mei de la Astra II. Pancu e un jucător care în momentul care era de șpriț, era de șpriț. Știe toată lumea. Dar când era de antrenament, era de antrenament.

Dacă făcea o beție toată noaptea, apoi avea antrenament la 11, nu se vedea acest lucru. Nu era genul care să se fofileze de la antrenament, să spună că îl doare ceva.

Ce să faci față cu el. Am fost în Cipru în cantonament. După ce am mâncat, am mers la o bere. Eu, Pancone, Maftei, Karamian, Nae Constantin și preparatorul fizic. Nu era nimeni în bar. A cerut 6 beri mari și a început să bea. Noi nu terminasem nici jumătate, că el cerea din nou.

Doar Maftei nu a avut probleme. Pancone a fost primul care a vomitat când am ieșit. Începusem să cântăm cântece din galerie, pe stradă. Și Karamian se făcuse praf", a declarat Măldărășanu la GSP Live

Vezi și: VIDEO FABULOS Daniel Pancu, discurs de Any Given Sunday: "Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit!" » Toți jucătorii s-au ridicat și au început să cânte

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
kordell
kordell  •  15 Noiembrie 2018, 23:34

Moldoveanul neam prost , a cerut 6 beri !!!

bodrin
bodrin  •  14 Noiembrie 2018, 18:59

Cam acesta e modelul pe care și-l iau mulți fotbaliatori din România. Rezultatele sunt cel mult precum cele ale lui Pancu. Ce loc ocupă Pancu în fotbalul european? Nici în țară nu prea stie multă lume de el. Dar, mă rog, a strâns ceva bani, cat să pară fotbalist...

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  14 Noiembrie 2018, 17:13

"De vrei să te-nveseleşti / Haide, vino în Giuleşti / Asta e echipa noastră / E echipă ***"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează